la-et-lady-gaga-photoshoot-20180830.jpg
Los Angeles Times
Beauty

Όλα δείχνουν πως η Lady Gaga ετοιμάζει δική της σειρά καλλυντικών

Έτοιμες για την Haus Beauty;

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ! Μετά την μουσική, τον κινηματογράφο και την μόδα, η Lady Gaga φαίνεται έτοιμη να κατακτήσει και τον χώρο των cosmetics με μία δική της προσωπική συλλογή μακιγιάζ.

Οι φανατικοί οπαδοί της κατάλαβαν για πρώτη φορά τα σχέδιά της τον περασμένο Μάιο όμως πλέον φαίνεται πως οι υποψίες τους θα γίνουν πραγματικότητα.

Η εταιρία της τραγουδίστριας κατάφερε να κάνει trademark το όνομα Haus Beauty και μόλις πριν λίγες ημέρες ανέβηκε μία ολόκληρη ιστοσελίδα στην αντίστοιχη διεύθυνση, στέλνοντας τους φαν της σε φρενίτιδα.

Παρόλο που το σάιτ είναι εντελώς άδειο, εκτός από ένα κουτί στο οποίο μπορείς να δώσεις το email σου έτσι ώστε να λάβεις πρώτος καινούριες πληροφορίες, το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει σημαίνει πως η Gaga και οι συνεργάτες της είναι έτοιμοι για να κυκλοφορήσουν κάτι σύντομα.

Επιπλέον η ίδια συχνά αφήνει νύξεις από τον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ χρησιμοποιώντας το hashtag #hausbeauty όταν δείχνει το μακιγιάζ της για το κόκκινο χαλί.

To create this Futuristic Old Hollywood style glam by @sarahtannomakeup she used a soft veil of glitter over the lids @marcbeauty “Sequins” in “Spotlight” pressed all over with fingertips. Lined eyes heavily with “In Doubt” shadow from Smartorial palette

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice