Κέρδισε το τέλειο κραγιόν για τα χείλη σου από την L'Oréal Paris

Το Rouge Signature, το νέο υγρό ματ κραγιόν, μπορεί να γίνει δικό σου με ένα απλό e-mail

Αν υπάρχει γυναίκα που δε θέλει το κραγιόν της να έχει ένταση στο χρώμα, μεγάλη διάρκεια στην εφαρμογή και να μην ταλαιπωρεί τα χείλη της, να σηκώσει το χέρι της. Όλες θέλουμε ένα κραγιόν να αναδεικνύει τα χείλη και την προσωπικότητά μας, χωρίς να πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε μισή ώρα και χωρίς να νιώθουμε τα χείλη μας στεγνά.

lips.jpg

Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Rouge Signature, το νέο υγρό ματ κραγιόν της L’Oréal Paris. H µοναδική του σύνθεση με βάση το νερό και τα έλαια αγκαλιάζει τα χείλη, προσφέρει έντονο χρώµα και μεγάλη διάρκεια, ενώ είναι τόσο ελαφρύ που ξεχνάς ότι το φοράς. Και φυσικά, έχει 12 υπέροχες αποχρώσεις για να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Το χρώμα μου είναι η υπογραφή μου και είναι η «I'm worth it», η δική σου;

rouge-signature-145x21_new-2.jpg

Η Athens Voice και η L'Oréal Paris δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να κερδίσετε το νέο υγρό ματ κραγιόν Rouge Signature. Στείλτε ένα απλό e-mail με το ονοματεπώνυμο, έναν αριθμό επικοινωνίας και την απόχρωση που θέλετε να κερδίσετε στο contest@athensvoice.gr γράφοντας «Rouge Signature» στο θέμα μέχρι 20 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ.

* Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail.Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στη L'OREAL. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της AthensVoice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice