Τι να κάνεις με τους μεγάλους πόρους;

Μικρές Ολίβιες Παλέρμο σαν μελισσούλες αναζητούν το κατάλληλο primer

Είναι γεγονός. Καθώς μεγαλώνουμε, μεγαλώνουν μαζί μας και οι πόροι της επιδερμίδας. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει παρατηρήσει. Από τη μια είναι οι πόροι, ενοχλητικοί εννοείται σε μύτη, μέτωπο, μάγουλα. Από την άλλη οι φλέβες που σκάνε σε διάφορα σημεία. Είτε ως κοκκινίλες στα μήλα, είτε σαν μικρές αράχνες στις γάμπες, στους μηρούς, κάτω από το δέρμα που διαφανίζει σιγά-σιγά. 

Τυχεροί οι άνδρες, δεν ασχολούνται με το κατάλληλο primer και το προϊόν που «εξαφανίζει» τους πόρους, έτσι ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία, λαμπερή, λιγότερο άτονη και το foundation να μη «σκαλώνει» και να προβάλλει επιθετικά από κάθε πόρο και ρυτίδα. Τυχεροί οι άνδρες, δεν βασανίζονται από όλα αυτά, στο βαθμό που μια γυναίκα το ψάχνει και επενδύει στα κατάλληλα προϊόντα. Ευλογημένες από καλή υγεία ή ελεγχόμενη, είναι πραγματικά εξαίσιο το βάσανό μας να είναι η αναζήτηση των σωστών καλλυντικών. Έξοχη πολυτέλεια που επιτρέπει αποχαυνωμένα χαμόγελα πάνω από υλικές μικροχαρές. 

oliviapalermo5.jpg

Ματαιοδοξία; Ίσως, αλλά κανείς δεν θα δικάσει το μακιγιάζ και τη φροντίδα. Παγίδα; Μπορεί. Αλλά δεν παύει να απασχολεί όλα τα κορίτσια. Από τη Ζιζέλ που κάνει θεραπείες ακόμα και στη Γαλλία έως την Κιμ, την Τζένιφερ Άνιστον που μόλις πενηντάρισε και τη λίγο μεγαλύτερη Σάλμα. 

Αν το αντίδοτο στην ένταση και στο στρες είναι ένα ροζουλί ρουζ, στο χρώμα της υγείας, τότε γιατί όχι; Ένα τέτοιο είναι το ρουζ «θρύλος» της Nars. To περίφημο orgasm. Για τις πιο απαιτητικές υπάρχει και το super orgasm, για περισσότερη λάμψη. Κομπλέ.

oliviapalermo1.jpg

Το ζήτημα είναι η αναζήτηση της εσωτερικής ομορφιάς και τα τοιαύτα. Και η εξωτερική περιποίηση συμβάλλει σε αυτό. Η παραίτηση δεν βοηθά. Η παραίτηση είναι τόσο εύκολη. Παραιτείται η Ολίβια Παλέρμο; Όχι βέβαια. Θα μου πεις είναι επαγγελματίας. Καλύτερα πολλές Ολίβιες τριγύρω, παρά ρούχα και μαλλιά που να μυρίζουν ταγκίλα και ψυχολογία στα πατώματα.  

Ασχολήσου με τους μεγάλους πόρους καλύτερα –οι μεγάλοι έρωτες κάνουν μαύρους κύκλους και καλά–, βάλε μάσκες αργίλου, ενυδατικές και αντηλιακή κρέμα. Ας πούμε, βάλε μάσκα την ώρα που σιδερώνεις (αν σιδερώνεις). Ή την ώρα που διαβάζεις το τελευταίο τεύχος του Vanity Fair - The Hollywood Issue. Ακόμα καλύτερα το τελευταίο, αν και αναγκαίο κακό για κάποιες το πρώτο. Και μετά βγες στον ήλιο και αφέσου στις παπαρούνες, τα λουλούδια και τις μέλισσες  στη βιτρίνα του Φανουράκη. Έρχεται Άνοιξη.

oliviapalermo3.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice