Τι θα κάνω για να ανανεωθώ άμεσα; Νύχια φυσικά.

​13 προτάσεις για να υποδεχτούμε την άνοιξη με στιλ

Tο nail art γνώρισε «μεγάλες» στιγμές. Από λεοπάρ σε βελούδο, δαντέλα, δέρμα, καρφιά, αλυσίδες, ζωγραφιστά, χτιστά, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Μετά όλα σιώπησαν ξαφνικά. Αλλά έτσι είναι. Ο νόμος του Μέρφι. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται η ηρεμία.

Βρισκόμαστε, λοιπόν, εκτός από τη Χρονιά του Χοίρου (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: σύμφωνα με το ημερολόγιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου, το 2019 είναι η χρονιά του Θηλυκού Γήινου Χοίρου. Το καφετί χρώμα συνδέεται με τη Γη. Κατά συνέπεια, το 2019 ονομάζεται επίσης το έτος του Καφετί Χοίρου. Κλείνει η παρένθεση) στο μεταβατικό στάδιο, αυτό που η μέρα μεγαλώνει και η άνοιξη ντύνεται για να κάνει εμφάνιση.

Και όσο κρατάει αυτή η ηρεμία η τέχνη καραδοκεί! Ας δούμε, λοιπόν, μερικά σχέδια όσο περιμένουμε το μεγάλο πυροτέχνημα. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει με διακριτικότητα και λιγότερη φασαρία.

untitled-1.jpg
untitled-2.jpg
untitled-4.jpg
untitled-5.jpg

…και επειδή κάθε άνοιξη, ένας γάμος, μια χαρά καραδοκεί, δες μερικές hot προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις πολλές χειραψίες, ξέρεις, θείες και λοιπούς άγνωστους συγγενείς.

untitled-10.jpg

Πάρτε ιδέες: paintboxnails, maccosmetics, nailsunny, aliciatnails, stylecraze, popsugar

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice