Τι θα κάνω για να ανανεωθώ άμεσα; Νύχια φυσικά.

​13 προτάσεις για να υποδεχτούμε την άνοιξη με στιλ

Tο nail art γνώρισε «μεγάλες» στιγμές. Από λεοπάρ σε βελούδο, δαντέλα, δέρμα, καρφιά, αλυσίδες, ζωγραφιστά, χτιστά, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Μετά όλα σιώπησαν ξαφνικά. Αλλά έτσι είναι. Ο νόμος του Μέρφι. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται η ηρεμία.

Βρισκόμαστε, λοιπόν, εκτός από τη Χρονιά του Χοίρου (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: σύμφωνα με το ημερολόγιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου, το 2019 είναι η χρονιά του Θηλυκού Γήινου Χοίρου. Το καφετί χρώμα συνδέεται με τη Γη. Κατά συνέπεια, το 2019 ονομάζεται επίσης το έτος του Καφετί Χοίρου. Κλείνει η παρένθεση) στο μεταβατικό στάδιο, αυτό που η μέρα μεγαλώνει και η άνοιξη ντύνεται για να κάνει εμφάνιση.

Και όσο κρατάει αυτή η ηρεμία η τέχνη καραδοκεί! Ας δούμε, λοιπόν, μερικά σχέδια όσο περιμένουμε το μεγάλο πυροτέχνημα. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει με διακριτικότητα και λιγότερη φασαρία.

…και επειδή κάθε άνοιξη, ένας γάμος, μια χαρά καραδοκεί, δες μερικές hot προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις πολλές χειραψίες, ξέρεις, θείες και λοιπούς άγνωστους συγγενείς.

Πάρτε ιδέες: paintboxnails, maccosmetics, nailsunny, aliciatnails, stylecraze, popsugar