Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά για τη νέα σεζόν

Ο Πάνος Καλλίτσης μιλάει στο Look

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούν τα σκούρα χείλη –hot τάση–, όλες οι αποχρώσεις του μπορντό, σκούρο καφέ, κόκκινο και σκούρο κόκκινο σε ματ βελούδινες αποχρώσεις.

Στα μάτια παραμένουν και για φέτος το smokey eyes & το eyeliner, με τη διαφορά ότι τονίζουμε και το κάτω βλέφαρο με σκιά, κυρίως σε καφέ αποχρώσεις. Must, το μυστηριώδες γατίσιο βλέμμα με αρκετή μάσκαρα για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο πρόσωπο επιστρέφουν οι natural αποχρώσεις, που όμως πάντα είναι διαχρονικές, γιατί μας δίνουν φυσική λάμψη –φρεσκάδα– καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα πάντα σε ματ τελείωμα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και μας χαρίζουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Απαλό ροζ, ανοιχτό καφέ, μπεζ παστέλ στα χείλη, εναρμονίζονται με την επιδερμίδα σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμο απαλό ρουζ.

Το μακιγιάζ –μέρος της γυναικείας ομορφιάς– συνδυάζεται με το χτένισμα, έστω και αν είναι επιμελώς ατημέλητο με διάφορα μικρά αξεσουάρ, όπως στέκες, κορδέλες, λάστιχα, τυρμπάν –must have για φέτος–, ή τη hot τάση του WET LOOK τραβηγμένο προς τα πίσω, ή μαλλιά με έντονο όγκο στο κάτω μέρος ή ρετρό looks για όσες επιθυμούν να είναι ξεχωριστές.

Οι γυναίκες ακολουθούν τις τάσεις και τη μόδα, αλλά το σημαντικότερο είναι η κάθε μία να είναι πάνω απ’ όλα ο εαυτός τηςγια να έχει και αυθεντικό αποτέλεσμα Δηλαδή ναι μεν ακολουθούμε τις τάσεις, αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά μας προσαρμόζοντάς τις στον τύπο μας.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήνουν κάποιες από τις συνηθισμένες «εμμονές», όπως τα πολύ μακριά μαλλιά που μόνο βάρος χαρίζουν χωρίς κανένα στιλ. Τα μαλλιά είναι αξεσουάρ από μόνα τους που καδράρουν και ανανεώνουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν το στιλ. Ένα άλλο πολύ σημαντικό είναι να μη βγάζουν υπερβολικά τα φρύδια τους, γιατί αλλοιώνεται η ένταση του βλέμματος.

Επιπρόσθετα, να αναφέρω την εμμονή με το ένα ξανθό χρώμα, καθώς υπάρχουν πολλές ζεστές ή ψυχρές αποχρώσεις που ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε επιδερμίδα και μπορούμε να «παίζουμε» με τις αποχρώσεις  σε χρυσό ή μελί ή με φυσικές ανταύγειες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

n


Ο Πάνος Καλλίτσης, έπειτα από 17 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς –σχέση ζωής για τον ίδιο– δημιούργησε το δικό του χώρο, το PANOS KALLITSIS SALON, ένα ατμοσφαιρικό σαλόνι σε εμφάνιση και ήχους Jazz-Lougne από περασμένες δεκαετίες που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, που θα χαλαρώσουν και θα ταξιδέψουν κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τον ίδιο και τους συνεργάτες τους και θα τους κάνουν να νιώσουν μοναδικοί. Έχοντας το μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε personal και να το κάνει να αισθάνεται μοναδικό, κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, ομορφαίνει τις γυναίκες!

Το PANOS KALLITSIS SALON λειτουργεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας 10.00 με 19.00 και βρίσκεται στην οδό Κηφισίας 232, στο Χαλάνδρι, έναντι Κολλεγίου Αθηνών.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 210 6770888

n

n

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice