Με πληγές στο πρόσωπο το νέο μοντέλο της κολεξιόν Fenty της Rihanna

Άλλη μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση

Χωρίς καθόλου photoshop και άλλες επεξεργασίες τα μοντέλα στην νέα καμπάνια ρούχων της Rihanna!

Τι άλλο να κάνουμε πια για να εκφράσουμε την αγάπη μας για την Rihanna; Λατρεύουμε το στιλ της, την χαλαρή της συμπεριφορά, τις απίστευτες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, τον body positive τρόπο που αντιμετωπίζει την μόδα και ΦΥΣΙΚΑ την σειρά καλλυντικών της, Fenty.

Από τότε που εγκαινιάστηκε το 2017, η Fenty είναι ως μάρκα υπεύθυνη για ένα μεγάλο μέρος του diversity που είναι τόσο απαραίτητο στις βιομηχανίες της μόδας και του beauty. Ξεκίνησε παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη ποικιλία σε foundations και concealers που έχει ποτέ υπάρξει, καλύπτοντας μία τεράστια γκάμα από διαφορετικά χρώματα δέρματος.
Ακολούθησε η κολεξιόν εσωρούχων Savage x Fenty με μία ιστορική πασαρέλα, η οποία πρωταγωνιστούσε μοντέλα όλων των σωματοτύπων και εθνικοτήτων.

Και τώρα, η Rihanna κάνει ένα ακόμα σημαντικό statement, με τις φωτογραφίες που χρησιμοποιεί για να λανσάρει την ολοκαίνουρια luxury σειρά ρούχων της.

AWENG on Instagram: “@fenty close up. The culture.”

Όπως μπορούμε να δούμε, το μοντέλο Awen Mayen Chuol έχει σημάδια στο πρόσωπό της, τα οποία δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία photoshop. Η Awen είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα σημάδια της λέγοντας ότι «Κάποιοι μου λένε πως μοιάζω με τζάγκουαρ ή πως είμαι ‘εξωτική’ και μερικές φορές απλώς θέλω να τους ουρλιάξω ‘κοιτάξτε με, δεν είμαι ένα σημάδι είμαι άνθρωπος!’ Αλλά καταλαβαίνω, είναι η περιέργειά τους. Το γνωρίζω πως είμαι διαφορετική, το γνωρίζω πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου είναι διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η ξεχωριστή ομορφιά μου.»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice