Η αγνώριστη Kim Kardashian κατάφερε να μοιάζει με ηρωίδα κόμικ

Για τις ανάγκες της συλλογής καλλυντικών της

H Κim Kardashian έχει νέο λουκ και θυμίζει Wonder Woman

Αφού λοιπόν λάνσαρε το δικό της body makeup και μία σειρά με κιμονό (η οποία συζητήθηκε αρνητικά από το κοινό και τα media εξαιτίας του ονόματος Kimono), η Kim Kardashian αποφάσισε να μην κάτσει σε ησυχία και να κυκλοφορήσει μία ακόμα σειρά καλλυντικών για τους διψασμένους φαν της. Αυτήν την φορά, η makeup collection ονομάζεται Sooo Fire KKW και έχει ως πηγή έμπνευσης (το μάντεψες!) την φωτιά.
Πρόκειται για την πιο ζωηρή και πολύχρωμη συλλογή που έχουμε δει ως τώρα από την Kim. Η ίδια φαίνεται σχεδόν αγνώριστη στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της καμπάνιας που δημοσίευσε στα social media και κάτι μας θυμίζει από σούπερ ήρωες και περιοδικά κόμικ. Ίσως κάτι να φέρνει και από Wonder Woman.

screen-shot-2019-07-08-at-3-27-07-pm-1562614052.png
kkw beauty/twitter

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης η Kim αποφάσισε να γίνει ξανθιά, με σκούρα φρύδια και μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έντονη πορτοκαλί σκιά στα μάτια. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια look. Το μακιγιάζ της γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό από την χρήση highlighter που λαμποκοπάει, ενώ αποφεύγει την υπερβολή επιλέγοντας κάτι σχεδόν nude για τα χείλη.

«Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που έχει πλάκα και είναι τελείως διαφορετικό από όσα σας έχω δείξει μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να δω πώς θα παίξετε με την καινούρια συλλογή», έγραψε στο twitter.

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice