To λαμπερό μακιγιάζ της Chiara Ferragni στο κόκκινο χαλί

Σαν πριγκίπισσα!

Το μακιγιάζ της influencer Chiara Ferragni στο φεστιβάλ Βενετίας έγινε αποκλειστικά με προϊόντα της Lancôme και την έκανε να φαίνεται σαν πριγκίπισσα.

Στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, οι μεγαλύτερες ουρές δεν σχηματίστηκαν για τους δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ όπως τον Brad Pitt και την Scarlett Johansson.
Αντιθέτως, οι πιο παθιασμένοι φαν ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην πόλη με ελπίδες πως θα πάρουν μία σέλφι με την Chiara Ferragni, την fashion influencer που εδραίωσε το ινσταγκραμ ως επαγγελματική διέξοδο και έγινε είδωλο προβάλλοντας τον τρόπο ζωής της στα social media.

chiara_ferragni_beauty_look_lancome_1.jpeg

Η Chiara εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του ντοκιμαντέρ Chiara Ferragni - Unposted (με πρωταγωνίστρια την ίδια και θέμα την άνοδό της στην δόξα), φορώντας μία πανέμορφη τουαλέτα Dior σε μαύρο χρώμα και με κεντημένα κρύσταλλα.  

chiara_ferragni_beauty_look_lancome_3.jpeg

Aυτό όμως που πραγματικά έκανε την όλη εμφάνιση να πάρει άριστα ήταν το μακιγιάζ της, το οποίο όχι μόνο συμπλήρωσε το λουκ αλλά της έδωσε τον αέρα μίας glamorous, σύγχρονης πριγκίπισσας.

chiara_ferragni_beauty_look_lancome_2.jpeg

Ο makeup artist Manuele Mameli ανέλαβε να ετοιμάσει την Chiara για το μεγάλο γεγονός, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα της εταιρίας Lancôme. Πιο συγκεκριμένα, για τα χείλη επέλεξαν το Absolu Rouge 274 “sensual”, το ρουζ “Brun roche” για λάμψη στα μάγουλα και δούλεψαν με την παλέτα σκιών “Blue Twist” για τα μάτια. Όσο για την μάσκαρα, χρησιμοποίησαν την Hypnose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά αξιοζήλευτο!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice