Έκπληξη! Η Kendall Jenner έγινε ξανθιά!

Και της πάει

Η Kendall Jenner, το γνωστό μοντέλο, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Δες το νέο της λουκ!

Οι εβδομάδες μόδας συνεχίζονται ακάθεκτες και ολόκληρος ο fashion κόσμος δεν ξέρει πού να πρωτοκοιτάξει. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές πασαρέλες των πιο ξακουστών οίκων, τα street style σύνολα των μοντέλων, τα makeup looks, τις νέες τάσεις και τα social media που έχουν πάρει φωτιά, σίγουρα διανύουμε έναν γεμάτο μήνα. Όχι βέβαια όσο γεμάτος όσο της Kendall Jenner!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN ACCOUNT OF KENDALL CR (@kendalljenner.cr) on

 

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να μην κάνει κάποια εμφάνιση στο runway της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, όμως σίγουρα έκλεψε την παράσταση στο Λονδίνο, περπατώντας για το show του οίκου Burberry.


Ενώ το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι μελαχρινό, η Kendall εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά στην πασαρέλα, προκαλώντας αμέσως συζητήσεις και πρωτοσέλιδα, όπως το συνηθίζει. Το καινούργιο της λουκ συνοδεύεται με πιο σκούρες αποχρώσεις στην ρίζα και δημιουργεί ανταύγειες, για ένα πιο κάζουαλ ύφος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall jenner Fan PAGE (@kendalljenner_official____) on


Η Kendall ακολούθησε τα βήματα της Bella Hadid, η οποία επίσης επέλεξε το ξανθό χρώμα φέτος το καλοκαίρι και φαίνεται να επιμένει σε αυτό. Εδώ την βλέπουμε στην επίδειξη του Brandon Maxwell. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@bellahadid) on

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice