Μην κρύβεσαι: Πώς 4 celebrities κατάφεραν να νικήσουν την ακμή

Ποιες μεθόδους ακολούθησαν και πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις κι εσύ

Οι πιο γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood δίνουν συμβουλές για το πώς ξεπέρασαν την ακμή τους

Την προηγούμενη εβδομάδα θίξαμε το ζήτημα της ακμής στα νεαρά άτομα και πώς ακριβώς η συγκεκριμένη δερματολογική πάθηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική υγεία ενός εφήβου εξαιτίας του άγχους και του bullying που ίσως προκύψει από το διαδίκτυο και τον κοινωνικό περίγυρο. Τα προβλήματα αυτά όχι μόνο μειώνουν την αυτοπεποίθηση στην ευαίσθητη αυτή ηλικία αλλά πολλές φορές επιδεινώνουν και την ίδια την ακμή. Κι αυτό γιατί το έντονο στρες με τις ορμονικές αλλαγές που προκαλεί στον οργανισμό, μπορεί να επιβαρύνει κοκκινίλες και σπυράκια, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Και για ποιο λόγο; Για κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και αντιμετωπίσιμο. Μην κρύβεσαι!

_dsc6357-1.jpg

Φυσικά, γνωστές φυσιογνωμίες και celebrities έχουν επίσης υπάρξει «θύματα» της ακμής και πολλοί είναι όσοι έχουν ανοιχτά μιλήσει για το πόσο τους ταλαιπώρησε μεγαλώνοντας.
Όμως, επειδή για τα περισσότερα προβλήματα υπάρχει και λύση, κάποιοι από τους αγαπημένους μας διάσημους έχουν εκμυστηρευτεί κόλπα, συμβουλές και μεθόδους που βοήθησαν τους ίδιους και ίσως βοηθήσουν κι εσένα να αισθανθείς καλύτερα με το δέρμα σου. Ας δούμε λοιπόν.

Η Natalie Portman άλλαξε την διατροφή της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on


Σε πρόσφατη συνέντευξή της με το περιοδικό The Cut, η οσκαρική ηθοποιός δήλωσε πως και η ίδια έχει υποφέρει από προβλήματα ακμής ως ενήλικη και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το πρόσωπό της καθάρισε όταν αποφάσισε να κόψει τα γαλακτοκομικά από την διατροφή της και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα δερματολογικά προϊόντα.
Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως η ολοκληρωτική απαγόρευση του γάλατος, των τυριών και του γιαουρτιού θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε όποιον το δοκιμάσει, όμως μία γενικότερη προσοχή στο τι τρώς είναι πάντα καλή.
Δοκίμασε να υιοθετήσεις ένα πιο υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα (με πολλές φυτικές ίνες και λιγότερα σουβλάκια) και συνδύασέ το με έναν καθημερινό βαθύ καθαρισμό προσώπου.
Ιδανικός για την περίπτωσή σου είναι ο αφρός καθαρισμού και περιποίησης Ac-Norm Active Foam Plus που αφαιρεί αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα.

Η Rihanna έκοψε το ποτό

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Εντάξει, δεν το έκοψε τελείως. Rihanna είναι αυτή. Αν δεν κουβαλούσε το φλασκί με τα διαμάντια σε κάθε τελετή βραβείων, ίσως να μην την αγαπούσαμε το ίδιο. Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή της με το Cosmo UK, η Riri της καρδιάς μας είχε να δηλώσει πως η μέθοδος που ακολουθεί όποτε στο πρόσωπό της εμφανίζονται σπυράκια είναι απλή.
«Όταν αισθάνομαι ότι το δέρμα μου με μισεί, κόβω το αλκόολ, ξεκινάω να πίνω νερό και παστώνομαι στις κρέμες.»
Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις ότι τα λεγόμενά της είναι σωστά. Η συγκεκριμένη έρευνα φαίνεται να υποστηρίζει πως η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών μπορεί να κάνει την ακμή χειρότερη, προκαλώντας ανωμαλίες στις ορμόνες του ατόμου και δίνοντας «τροφή» στα βακτήρια του δέρματος.
Μετά από μία βραδιά με πολλά σφηνάκια λοιπόν, σκέψου σοβαρά το δεύτερο σκέλος της συμβουλής που πήραμε από την Rihanna. Νερό και κρέμες!

 

Η Ac-Norm Total Control Cream είναι εξειδικευμένη κρέμα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής, παρέχει βακτηριακή προστασία, ρυθμίζει τη λιπαρότητα προσδίδοντας ματ όψη και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Η Scarlett Johansson πάντα πλένει τα πινέλα του μακιγιάζ της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????????? ?? (@scarlett.johansson.oficial) on


Και πολύ καλά κάνει! Είναι τρομερά σημαντικό να αφαιρείς μέχρι και το τελευταίο ίχνος makeup πριν κοιμηθείς και να ενυδατώνεσαι σωστά. Όμως, και συμφωνεί και η Scarlett, το παιχνίδι δεν σταματάει εκεί.
«Πλένω τα πινέλα του μακιγιάζ μου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Πολλοί είναι όσοι δεν έχουν ιδέα του πόσο βρόμικα μπορούν να γίνουν τα σφουγκαράκια τους. Εκεί μαζεύονται όλα τα βακτήρια!»
Στην θέση σου θα ακολουθούσαμε την συμβουλή της. Ολόκληρη Black Widow!

 

H China Anne McClain αγάπησε τον εαυτό της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by China Anne McClain [fanpage]? (@fiercechina) on


Η νεαρή ηθοποιός φαίνεται να πιστεύει πως τα πάντα ξεκινούν από μέσα μας. «Να αγαπάτε όλα όσα σας κάνουν να μην είστε τέλειοι. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Τα σημάδια ακμής είναι όμορφα. Οι ραγάδες είναι όμορφες. Τα στραβά δόντια είναι όμορφα. Όλα αυτά μας κάνουν μοναδικούς και υπέροχους.»
Και συμφωνούμε τόσο μαζί της! Θυμήσου και εσύ: μην κρύβεσαι!

 

Αντιμετώπισε την ακμή με ηρεμία και τα κατάλληλα όπλα.

Τα προϊόντα Ac-Norm αποτελούν την εναλλακτική σειρά περιποίησης για το λιπαρό, με τάση ακμής δέρμα αλλά είναι ιδανικά και για τη φροντίδα του δέρματος, παράλληλα με την φαρμακευτική αγωγή που προτείνει ο γιατρός. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα: καθημερινού καθαρισμού και εξυγίανσης, αντιμετώπισης συμπτωμάτων ακμής, ενυδάτωσης και σμηγματορρύθμισης, αντηλιακής προστασίας, περιποίησης για τα χείλη και κάλυψης των ατελειών.

Ac-Norm: Μην Κρύβεσαι! | FREZYDERM

Μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος του #minkrivesai, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του αληθινού σου, υπέροχου εαυτού στο instagram με το παραπάνω hasthtag. Έτσι θα μπορέσεις να λάβεις μέρος και στον τρομερό διαγωνισμό της Frezyderm και πιθανόν να είσαι ένας από τους  3 νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα περιποίησης του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος για 1 χρόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πας εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice