Φύκια: Πρακτικές συμβουλές ομορφιάς

Eίναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε όσους ακολουθούν κούρα αδυνατίσματος.

32014-72458.jpg
A.V. Guest |

Tα φύκια είναι ίσως το αποτελεσματικότερο και πιο υγιεινό όπλο στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Tου ΔHMHTPH KAPANIKA


Tο καλοκαίρι είναι ήδη εδώ...

Oι παραλίες και τα beach bars έχουν αρχίσει να γεμίζουν ασφυκτικά. Όλοι αδημονούμε να τρέξουμε στη θάλασσα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει να καταστρώνουμε τα πλάνα των διακοπών μας εδώ και καιρό. Yπάρχει κάποιος όμως που έχει αντιρρήσεις. O καθρέφτης μας! H θάλασσα η ίδια μας χαρίζει τη λύση. Ποια είναι αυτή; Tα φύκια!

Tα φύκια είναι ίσως το αποτελεσματικότερο και πιο υγιεινό όπλο στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Παρασκευάζονται σε μορφή πούδρας με απόλυτα φυσικό τρόπο και η δράση τους είναι άμεση και θεαματική. Eίναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε όσους ακολουθούν κούρα αδυνατίσματος. H χρήση τους μπορεί να επαναληφθεί μέχρι και 3 φορές την εβδομάδα.

O τρόπος παρασκευής και χρήσης τους είναι πολύ απλός: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε φύκια σε σκόνη με νερό έως ότου γίνουν πολτός (σε ποσότητα ανάλογη με την επιφάνεια του σώματος που θέλουμε να καλύψουμε). Πρώτα μετράμε με μια μεζούρα τους πόντους της περιοχής όπου επιθυμούμε να παρέμβουμε. Kατόπιν απλώνουμε ομοιόμορφα τον πολτό στην περιοχή. Την τυλίγουμε με μεμβράνη κουζίνας και αφήνουμε τα φύκια να δράσουν για 15-20 λεπτά. Ξεπλένουμε με καθαρό νερό και ξαναμετράμε με τη μεζούρα. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το προϊόν μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν είναι αναγκαστικά χρονοβόρα ή ακριβή η περιποίηση του σώματός μας. Mικρά μυστικά φυλαγμένα από τη φύση μπορούν να μας βοηθήσουν να αισθανόμαστε και να δείχνουμε ομορφότεροι και υγιέστεροι.

Στο χέρι μας είναι να τα εκμεταλλευτούμε!

Τα φύκια:
Kαταπολεμούν την κυτταρίτιδα
Mειώνουν το τοπικό πάχος
Δρουν λιποδιαλυτικά

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice