Εσύ θα κάνεις τα μαλλιά σου φωσφοριζέ;
instagram.com/kristidaybeauty / instagram.com/cosmoprofturnersvillenj / instagram.com/exurbiasalon

Εσύ θα κάνεις τα μαλλιά σου φωσφοριζέ;

Για να ξεχωρίζεις τη μέρα και να λάμπεις (κυριολεκτικά) το βράδυ
  • A-
  • A+
Τα neon μαλλιά-φοίνικας είναι η τολμηρή τάση της χρονιάς στις βαφές

Μπορεί να μην τα βλέπουμε συχνά, αλλά τα neon-φωσφοριζέ μαλλιά κυκλοφορούν ανάμεσά μας από το 2016. Φυσικά αποτελούν μία τάση για τις πιο τολμηρές από εμάς που θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα. Τη μέρα χάρη στα έντονα και έξω από τα συνηθισμένα χρώματα, όπως το γαλάζιο και το ροζ, και τη νύχτα γιατί οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι ευαίσθητες στο μαύρο φως, με αποτέλεσμα να λάμπουν κάτω από αυτό.

Τα προηγούμενα χρόνια την πρωτοκαθεδρία είχαν τα μαλλιά-ουράνιο τόξο και οι αποχρώσεις που θυμίζουν τον γαλαξία (μπλε με μωβ). Τώρα οι κομμωτές που χρησιμοποιούν τις neon βαφές ενώνουν κόκκινες με πορτοκαλί, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά-φοίνικας που οφείλουν το όνομά τους στα φτερά του μυθικού πλάσματος που αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Οι βαφές αυτές δεν είναι επιβλαβείς, αλλά όπως και με κάθε συμβατική χρωματιστή βαφή υπάρχει ο κίνδυνος να αφήσουν λεκέδες αν τα μαλλιά σου είναι ξανθά. Σε κάθε περίπτωση, αν σου αρέσει να τραβάς πάνω σου όλη την προσοχή και το στιλ σου είναι το αντίθετο του μίνιμαλ, δεν υπάρχει λόγος να μην το τολμήσεις.

Embedded rich media on Twitter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @freaky_divas στις 28 Απρ, 2018 στις 3:16 πμ PDT

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναικεία χέρια με βαμμένα νύχια
Πώς θα αφαιρέσεις ημιμόνιμο και gel από τα νύχια σου στο σπίτι
Back to top