Μακιγιάζ: Οι χριστουγεννιάτικες τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις
© Mihai Stefan

Μακιγιάζ: Οι χριστουγεννιάτικες τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις

Ποιες είναι και πώς θα τις εφαρμόσεις τέλεια;
  • A-
  • A+
Το κραγιόν, το μανικιούρ και το μακιγιάζ ματιών που πρέπει να τολμήσεις φέτος τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για να τολμήσουμε πιο αστραφτερές εμφανίσεις που σε άλλες περιπτώσεις ίσως θα θεωρούνταν κιτς. Φυσικά, δεν είναι όλα τα Χριστούγεννα ίδια και κάθε χρονιά βλέπουμε νέες τάσεις, όπως και σε κάθε άλλη σεζόν. Ποιες είναι, όμως, οι χριστουγεννιάτικες τάσεις για φέτος και πώς θα τις εφαρμόσουμε τέλεια;

Χείλη: Μονόχρωμο γκλίτερ κραγιόν
Θα είναι τάση όλον τον χειμώνα, αλλά τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική αφορμή για να το δοκιμάσουμε. Επίλεξε μία έντονη ροζ ή κόκκινη απόχρωση, αφότου πρώτα έχεις φροντίσει να γεμίσεις τα χείλη σου με ένα μολύβι αντίστοιχου χρώματος. Αν θες ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πέρνα από πάνω μία στρώση διάφανου lip-gloss.

 

Μανικιούρ: Γαλλικό, αλλά με λάμψη
Με κάθε σεζόν, βλέπουμε μία νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ να γίνεται τάση. Για τις γιορτές βάλε μία γκλίτερ βάση και ματ περίγραμμα. Μπορείς να επιλέξεις όποια απόχρωση προτιμάς, αλλά αν θες να μετριάσεις λίγο την λάμψη του γκλίτερ, το κλασικό λευκό περίγραμμα είναι η καλύτερη επιλογή.  

 

Μάτια: Στα χρώματα του πάγου
Με άλλα λόγια, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ασημί ή ψυχρές λευκές αποχρώσεις. Βασικό προϊόν εδώ είναι η σκιά, αλλά αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου μεγαλύτερα, πέρασε την εσωτερική γωνία τους με ένα μολύβι αντίστοιχου χρώματος. Αν θέλεις να δημιουργήσεις και ένα είδος smokey eye, τότε με το ίδιο μολύβι πέρνα τα βλέφαρά σου, ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες και στην εξωτερική γωνία και χρησιμοποίησε ένα μικρό βουρτσάκι για να σβήσεις τις έντονες γραμμές. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χρήσεις της αλόης είναι άπειρες - Ορίστε 5 από τις καλύτερες
Οι χρήσεις της αλόης είναι άπειρες - Ορίστε 6 από τις καλύτερες
Back to top