gettyimages-1191916432.jpg
Kristen Stewart ©Pascal Le Segretain / Getty Images/ Ideal Image
Beauty

Τα μαλλιά που θα ζητάμε όλες από τους κομμωτές μας το 2020

Εσύ ποια τάση θα τολμήσεις με τη νέα χρονιά;

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020 περιλαμβάνουν αφέλειες, καρέ, κοντά κουρέματα και σεξουαλική ουδετερότητα.

Όλοι μια στο τόσο θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή πάνω μας και τις περισσότερες φορές αποφασίζουμε ότι θα εκτονώσουμε την επιθυμία αυτή στα μαλλιά μας. Με την έλευση του νέου έτους, η τάση μας για ανανέωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Για να μην πάει χαμένη σε κάτι αδιάφορο ή –ακόμα χειρότερα- αποτυχημένο, είναι καλό να γνωρίζουμε όχι μόνο τι μας ταιριάζει, αλλά και τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στο 2020.

Εμείς σας τις βρήκαμε. Δείτε τις και επιλέξτε με σύνεση ποια σάς ταιριάζει και θα την ακολουθήσετε.

Μπολ
Ήταν τάση στα 90s και, όπως όλη σχεδόν η δεκαετία, φαίνεται ότι επιστρέφει. Αν η τρίχα του μαλλιού σου είναι βαριά ή έχεις στρογγυλό πρόσωπο, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Όσο πιο πολλές γωνίες έχει ένα πρόσωπο, τόσο πιο κατάλληλο είναι για αυτή την τάση, ενώ όταν το στιλιζάρεις φρόντισε τα μαλλιά να μην καλύπτουν ολόκληρο το κούτελό σου.

 

 

Boho αφέλειες
Το 2019 οι αφέλειες ήταν πρωταγωνίστριες στις πιο ανέμελες και διακριτικές μορφές του, είτε όντας αρκετά κοντές, είτε εκπροσωπώντας το στιλ «κουρτίνα». Το 2020 αυτό αλλάζει, αφού η νέα χρονιά θέλει τις αφέλειες όσο πιο βαριές και λείες γίνεται, ώστε να μας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία των 60s. Πριν τις τολμήσεις, σιγουρέψου ότι γνωρίζεις όλα όσα χρειάζεται για τη ζωή με αφέλειες και ότι οι συγκεκριμένες ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου.

 

 

Γαλλικό καρέ
Σε αντίθεση με το πιο στημένο και βαρύ κλασικό καρέ, το γαλλικό έρχεται να φέρει μία ανεμελιά. Είναι αρκετά πιο χαλαρό και δίνει την αίσθηση ότι σηκώθηκες το πρωί από το κρεβάτι σου και βγήκες από το σπίτι χωρίς να προσπαθήσεις να φτιάξεις ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά σου. Επιπλέον ατού του; Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα.

 

 

Βαθιά πλαϊνή χωρίστρα
Τη χρονιά που μάς πέρασε η χωρίστρα στη μέση ήταν παντού, αλλά το 2020 τα πράγματα αλλάζουν. Οι βαθιές πλαϊνές χωρίστρες θα κυριαρχήσουν, κάνοντας κάθε μας εμφάνιση αμέσως κομψότερη και πιο προσεγμένη. Ωστόσο, αν έχεις οβάλ ή στενόμακρο πρόσωπο καλύτερα να την αποφύγεις και να συνεχίσεις να κάνεις χωρίστρα στη μέση.

 

 

Άφυλο κούρεμα
Η Kristen Stewart είναι η βασική εκπρόσωπός του και μέσα στο 2020 πολλές και πολλοί θα την ακολουθήσουν. Με τη μόδα να έχει μία όλο και περισσότερο άφυλη και ουδέτερη προσέγγιση, η κομμωτική δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει. Πώς; Με κοντά κουρέματα, τα οποία ωστόσο είναι στιλιζαρισμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αποπνέουν κάποια θηλυκή ή αρσενική αίσθηση.

gettyimages-1191916432.jpg
Kristen Stewart ©Pascal Le Segretain / Getty Images/ Ideal Image

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice