Όσα θες να ξέρεις για το makeup look της Gaga στο Stupid Love

Η ροζ παρέλαση που έκλεψε καρδιές

Tips για να πετύχεις το makeup look της Lady Gaga στο βίντεοκλιπ Stupid Love.

Λίγες μόλις ημέρες κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Lady Gaga και το makeup look της στο βίντεοκλιπ έχει γίνει viral. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το πρώτο μουσικό βίντεο που κυκλοφορεί μετά τη δημιουργία της συλλογής καλλυντικών της Haus Labs, οπότε δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ. Η Gaga συνεργάστηκε με την makeup artist Sarah Tanno για να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο, πολύ δυναμικό και πολύ νέο μακιγιάζ.

«Όταν προσπαθούσα να σκεφτώ το πρώτο look για το νέο μουσικό βίντεο της Gaga, εμπνεύστηκα από τη μουσική. Μια σημαντική ερώτηση που ρωτώ τη Gaga είναι "πώς θες να νιώθεις"; Ήθελε να νιώθει δυνατή. Ήθελε να εκπέμπει "kindness punk", το στιλ κάποιας που πολεμά για την καλοσύνη και οδηγεί με αγάπη», σχολίασε η Sarah.

Lady Gaga on Instagram: ““STUPID LOVE” 2/28, midnight ET ❣️ #LG6”

Παίζοντας με τα όρια μεταξύ τέχνης και ομορφιάς, η makeup artist της Gaga έχει δημιουργήσει πολλά εμβληματικά looks για εκείνη -όπως τα προσθετικά στα ζυγωματικά στο βίντεοκλιπ του "Born this way". Εδώ ήθελε να δημιουργήσει κομμάτια που θα κινούνταν με το πρόσωπό της καθώς θα τραγουδούσε και θα χόρευε, οπότε δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανονικό μέταλλο.

«Αποφάσισα να της φτιάξω μια "πανοπλία καλοσύνης", κάτι που θα μπορούσε να φορέσει για να ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση, την αποδοχή και την καλοσύνη για εκείνη και τους άλλους. Αυτό είναι και το ήθος του Haus Laboratories», εξηγεί η Tanno.

Lady Gaga on Instagram: ““STUPID LOVE”  9 HOURS  #LG6  #ShotOniPhone”

Για το έντονο ροζ στα χείλη χρησιμοποίησε το Haus Labs Le Monster Matte Lip Crayon το οποίο μάλιστα χρειάστηκε να ανανεώσει μία ή δύο φορές μόνο καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο. Το ίδιο ισχύει και για το υγρό eyeliner Haus Labs Eye-Lie-Ner in Punk με το οποίο δημιούργησε μια μεγάλη γραμμή στην εξωτερική πλευρά των ματιών.

«Τα προϊόντα υπάρχουν αλλά θέλω ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή του μακιγιάζ. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπω πώς διαχειρίζονται οι θαυμαστές μία ιδέα μου», είπε η Sarah.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice