dua_lipa.jpg
Η Dua Lipa στο Osheaga Music and Art Festival (Photo by Mark Horton/Getty Images)
Beauty

Dua Lipa: από την καραντίνα η φωτογράφιση για το NΥ Times

Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να κάνει το δικό της μακιγιάζ και μαλλιά. Τα κατάφερε;

H Dua Lipa μένει στο σπίτι αλλά κάνει φωτογράφιση στο New York Times για τον δίσκο της Future Nostalgia

Η Dua Lipa αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Future Nostalgia ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει την πανδημία του COVID-19 και για να λέμε την αλήθεια, έπραξε πολύ σωστά. Αν χρειαζόμαστε κάτι απεγνωσμένα αυτόν τον καιρό είναι σίγουρα χαρούμενη μουσική που μας προκαλεί να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ένα ξέφρενο space disco party και να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας χορεύοντας. Το να παρουσιάζεις όμως την νέα σου  δουλειά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες συνοδεύεται από πολλές πρωτόγνωρες δυσκολίες. Πώς δηλαδή θα προωθήσεις τον δίσκο σου όταν χρειάζεσαι να παραμείνεις στην καραντίνα του σπιτιού;


Μέχρι στιγμής η νεαρή τραγουδίστρια έχει βρει αρκετούς δημιουργικούς τρόπους. Ξεκίνησε κάνοντας streaming το Future Nostalgia στην πλατφόρμα του FaceTime, στην συνέχεια έδωσε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό perfomance του κομματιού Don't Start Now μαζί με ολόκληρη την μπάντα και τους χορευτές της (το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις παρακάτω) και τελικά χρειάστηκε να κάνει και το δικό της μακιγιάζ για το περιοδικό New York Times.


Η Dua έδωσε συνέντευξη για το γνωστό περιοδικό, όμως δεν μπόρεσε να έχει την ομάδα της έτσι ώστε να την προετοιμάσουν σωστά για την φωτογράφιση. Και έτσι χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσει.

«Φυσικά όποτε μπαίνω σε εποχή για promo έχω ειδικούς που μου φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου, ενώ τώρα το μόνο που έχω στο σπίτι είναι το αγαπημένο μου κραγιόν. Βάζω κρέμα προσώπου και αυτό ήταν.»


Η φωτογράφιση έγινε από τον Charlie Gates, o οποίος προφανώς έπρεπε να υπακούσει στους κανόνες του social distancing και έβγαλε φωτογραφίες της Dua να ποζάρει μπροστά από την είσοδο μιας πολυκατοικίας και σε ένα μπαλκόνι. Όσο για το beauty look της, η ίδια αποφάσισε σε μία πιο απλή προσέγγιση, αφήνοντας τα ξανθιά μαλλιά της ελεύθερα. Το μακιγιάζ ήταν και αυτό σε μινιμάλ στιλ, με χείλη σε σκούρα απόχρωση του ροζ και όμορφες, λεπτές βλεφαρίδες.


Ακόμα και χωρίς το «glam squad» της όμως, η Dua Lipa κατάφερε να πετύχει μία πάρα πολύ όμορφη και πιο προσιτή εμφάνιση και να μας κάνει να την συμπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Ποιος άλλος ανυπομονεί να τελειώσει η καραντίνα και να κλείσει εισιτήρια για ένα από τα live της;

Dua Lipa Performs "Don't Start Now" w/ Friends on Video Chat - #HomeFest

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice