Ώρα για detox & άσκηση

Σας φτιάχνουμε μία γεμάτη μέρα που ξεκινά από τα Νότια,

Mετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι, χαζεύοντας μαγιό, παραλίες και νησιά. Φυσικά δεν μιλάμε για ουτοπικά bikini bodies και ανορεξίες και ούτε μας αφορούν. Σώματα που εκπέμπουν υγεία και λαμπερά δέρματα μας εμπνέουν απόλυτα. Με άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και συχνή βασική άσκηση με τρέξιμο, περπάτημα ή ποδήλατο είναι απλό. Η μέρα μεγαλώνει, η ώρα αλλάζει, το ανοιξιάτικο φως θα σας βγάλει έξω από τα σπίτια σας και επιτέλους δεν έχετε πλέον δικαιολογία λέγοντας το γνωστό cliché που ξεκινά «...από Δευτέρα».

Σας φτιάχνουμε μία γεμάτη μέρα που ξεκινά από τα Νότια, από την μαρίνα του Φλοίσβου και μέχρι την Εδέμ. Όλη η διαδρομή κατά μήκος της θάλασσας είναι φανταστική και η εμπειρία #bythesea θα σας ηρεμήσει απόλυτα.

Συνεχίζει η γυμναστική με ανεβοκατέβασμα στα μαρμάρινα σκαλάκια του ιστορικού Παναθηναικού Σταδίου, για ανάσα και break από εκεί φτάνετε με χαλαρό περπάτημα στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο νεοκλασσικό της Apivita όπου πίνετε μονορούφι ένα παγωμένο ολόφρεσκο χυμό στο Juicy Bee (το πρώτο βιολογικό Juice Bar στην Ελλάδα, με πρωτότυπες και φρέσκες συνταγές χυμών).

Συνεχίστε τη περιήγηση μένοντας στο Κολωνάκι και φτάστε μέχρι την οδό Xάρητος για να προμηθευτείτε το θαυματουργό φυσικό τσάι αποτοξίνωσης από βότανα Ολύμπου στον «Δρόμο του τσαγιού». Ένα φυσικό μείγμα, τέλεια ισορροπημένο, από τσουκνίδα, μάραθο, θυμάρι, φασκόμηλο, χαμομήλι, τσάι του βουνού, φλαμούρι, μήλο, πράσινο Roibos για αποτοξίνωση του οργανισμού σας και ευεξία. Εν συνεχεία μπορείτε να καταλήξετε στο Nice’n’Easy για να απολαύσετε ένα σούπερ food, το πιάτο «Sean Connery», με φρέσκο άγριο σολομό στον φούρνο κρούστα μυρωδικών και εσπεριδοειδών πάνω σε ταμπουλέ από σπόρους θαυματουργούς κινόα.

n

Για το τέλος σας έχω φυλάξει το καλύτερο, καθώς και το λίγο αλκοόλ με μέτρο δεν βλάπτει. Σερβιριστείτε το πιο υγιεινό κοκτέιλ με τέσσερα είδη super foods (γκότζι μπέρι, ράσμπερι, elderberries, acai berries), τεκίλα, πουρέ από φρούτο του δάσους και λικέρ Chambord στο νέο μπαρ Chaplin.

Παναθηναϊκό Στάδιο

Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας σε απόσταση μόνο 1.000 μ. τόσο από το σταθμό του μετρό του Συντάγματος, το σταθμό της Ακρόπολης όσο και από το σταθμό του Ευαγγελισμού.

Φλοίσβος, Άγιος Κοσμάς

Iδανική πρόσβαση με τραμ από το Σύνταγμα.

The Αpivita Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι

Δρόμος του τσαγιού

Χάρητος 5, Κολωνάκι

Νice n’ Easy

Ομήρου 60 και Σκουφά

Chaplin

Καλαμιώτου 16, Αθήνα

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice