Τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2020
Τι θα ζητήσουμε αυτό το καλοκαίρι από την μανικιουρίστ; © Asiya Kiev
Beauty

Καλοκαίρι 2020: Νύχια πολύχρωμα, με κύματα ή «γυμνά»;

Αρκετό χρώμα, δημιουργικότητα και παραλλαγές ενός κλασικού και αγαπημένου

Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε κάθε τάση του. Έχουμε βρει τι ρούχα θα αγοράσουμε, πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας και πώς θα φορέσουμε κάποια από τα trends που έρχονται. Επειδή, όμως, κάθε μας εμφάνιση κρίνεται στη λεπτομέρεια, έχει ιδιαίτερη σημασία να φροντίσουμε με τον ίδιο τρόπο τα άκρα μας. Ένα μανικιούρ είναι αρκετό για να φανούμε πιο περιποιημένες, αλλά αν θέλουμε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά για την εμφάνισή μας, μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιες από τις τάσεις για το φετινό καλοκαίρι στα νύχια. Τι περιλαμβάνεται σε αυτές; Συνοπτικά αρκετό χρώμα, δημιουργικότητα και παραλλαγές ενός κλασικού και αγαπημένου.  

Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2020 

Ουράνιο τόξο 
Γιατί να επιλέξεις μόνο ένα; Βάψε κάθε νύχι του χεριού σου με άλλο χρώμα. 

Mix & Match 
Το μανικιούρ «ουράνιο τόξο» θα σου φανεί μίνιμαλ μπροστά σε αυτό. Κάθε νύχι δεν αλλάζει απλά χρώμα, αλλά παλιές και νέες τάσεις.  

Γυμνό γαλλικό 
Με την πρώτη ματιά, νομίζεις ότι πρόκειται για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Η μικρή διαφορά του, όμως, είναι ότι αντί για κάποια γαλακτερή βάση, φαίνεται το «γυμνό» νύχι σου. 

Λογότυπα παντού 
Διάλεξε την αγαπημένη σου μάρκα ή οίκο και βάλε το λογότυπό της στα νύχια σου. Αν έχεις πάνω από μία αγαπημένη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. 

Κενό καμουφλάζ 
Κρατάς το σχήμα του καμουφλάζ, αλλά του αλλάζεις τα χρώματα. Μπλέκεις ένα πιο έντονο χρώμα με το χρώμα του «γυμνού» νυχιού σου. 

Παστέλ γαλλικό 
Κάνε το κλασικό γαλλικό πιο καλοκαιρινό, αντικαθιστώντας τη λευκή του γραμμή με μία χρωματιστή σε παστέλ τόνους.   

Ζώα και πολύχρωμα 
Με άλλα λόγια, animal prints όχι στα κλασικά τους χρώματα, αλλά πολύχρωμα και pop.  

Κυματιστές γραμμές 
Μπορεί οι οριζόντιες και οι κάθετες γραμμές να προσθέτουν πλάτος και μήκος στα νύχια σου αντίστοιχα, αλλά οι κυματιστές είναι πιο μοντέρνες και διασκεδαστικές.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice