Σέρουμ για βλεφαρίδες: δουλεύουν όντως και πόσο ασφαλή είναι;

Σέρουμ για βλεφαρίδες: δουλεύουν όντως και πόσο ασφαλή είναι;

Ας λύσουμε μερικές απορίες
  • A-
  • A+
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα σέρουμ βλεφαρίδων

Το μόνο υπέρ του να έχεις κοντές ή αραιές βλεφαρίδες είναι ότι η αγορά είναι γεμάτη με επιλογές για το πώς μπορείς να τις φουντώσεις και να τις επιμηκύνεις. Υπάρχουν οι μάσκαρες, τα extensions, οι τεχνητές βλεφαρίδες, τα lifts και δεκάδες άλλα προϊόντα που υπόσχονται πως μπορούν να σε βοηθήσουν μέχρι να βρεις την μέθοδο που σε βολεύει και σου ταιριάζει. Αν όμως ψάχνεις κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση σε μόνιμο επίπεδο και θα μεγαλώσει τις βλεφαρίδες σου με φυσικό τρόπο, τότε μάλλον έχεις σκεφτεί την χρήση ενός serum. Και όταν λέμε serum, εννοούμε μία διαφανής μάσκαρα η οποία ενυδατώνει τις βλεφαρίδες σου και βοηθάει στην ενδυνάμωση τους, αφήνοντάς τες πιο πυκνές και γεμάτες.  Κατά πόσο όμως μπορείς να εμπιστευτείς κάτι τέτοιο; Ας δούμε.

Δουλεύουν στα αλήθεια;
H πραγματικότητα είναι η εξής: ενώ ένα ποιοτικό σέρουμ (το οποίο συνήθως αποτελείται από ενυδατικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε ή το καστορέλαιο) μπορεί να βοηθήσει τις βλεφαρίδες σου να δυναμώσουν και να γίνουν πιο ανθεκτικές, δεν είναι τόσο εφικτό να τις βοηθήσει να μεγαλώσουν. Παρόλα αυτά, αν όντως προσπαθείς να τις μακρύνεις, μπορείς σίγουρα να ενισχύσεις την φυσική διαδικασία με ένα σέρουμ που προστατεύει την τρίχα από το να σπάει και να μαδάει. Επιπλέον, ένας τέτοιος ορός συνήθως διογκώνει ελαφρά τις βλεφαρίδες σου, προσθέτοντας όγκο.


 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δεις αποτελέσματα;
Ακόμα και αν έχεις επιλέξει το καλύτερο σέρουμ της αγοράς και το χρησιμοποιείς καθημερινά, χρειάζεται να έχεις υπομονή γιατί δεν πρόκειται να δεις γρήγορα αποτελέσματα. Ανάλογα με το πώς αντιδρά το σώμα σου στην θεραπεία, ίσως καταλάβεις τις πρώτες διαφορές στον ένα μήνα ή ίσως περάσουν τουλάχιστον τέσσερις μέχρι να συνειδητοποιήσεις κάποια αλλαγή. Για αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις ένα routine, εφαρμόζοντας το σέρουμ κάθε πρωί πριν βαφτείς.


 

Είναι ασφαλή;
Όπως με οποιοδήποτε προϊόν που βάζεις στο πρόσωπό σου, και μάλιστα κοντά στα μάτια σου, είναι πάντα σοφό να ρωτάς τον γιατρό σου πριν το χρησιμοποιήσεις. Δώσε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το δέρμα και τα μάτια σου αντιδρούν στην φόρμουλα. Αν αισθανθείς οποιαδήποτε δυσφορία ή ξαφνικά εμφανιστούν κοκκινίλες στην περιοχή, τότε σταμάτα αμέσως την εφαρμογή του και συμβουλέψου έναν ειδικό. Δυο μάτια τα έχεις όλα κι όλα!

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κεκάτος και Φωνιαδάκης εμπνέονται από τα νέα αρώματα της Korres
Α.Φωνιαδάκης και Β.Κεκάτος δημιουργούν τη νέα καμπάνια του Korres
Back to top