Βάψε τα μαλλιά σου φυσικά

Η νέα επαγγελματική σειρά της Apivita ήρθε για να μείνει

Σε όλους αρέσει να δείχνουν όμορφοι και περιποιημένοι. Όσο μας αρέσει να τα βάφουμε όμως για να δείχνουμε πιο νέοι ή λαμπεροί, άλλο τόσο μας αρέσει να τα διατηρούμε γερά, δυνατά και υγιή. Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τις βαφές και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Apivita γιατί περιέχουν φυτικά συστατικά τα οποία φροντίζουν και περιποιούνται τα μαλλιά μου με φυσικό τρόπο.

Ωστόσο, η Apivita, καινοτομεί για μία ακόμα φορά με την κυκλοφορία μιας νέας μοναδικής επαγγελματικής φυσικής βαφής μαλλιών. Τη nature’s Professional, η οποία προσφέρει και πλήρη κάλυψη των λευκών, και ένταση στο χρώμα και λάμψη που διαρκεί. Άσε που με 30 υπέροχες αποχρώσεις, κάθε άντρας ή γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό του ή να το δημιουργήσει μέσα από αναμίξεις διαφορετικών αποχρώσεων ή με τη χρήση γαλακτώματος ενεργοποίησης διαφορετικών βαθμών ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση.

Με γνώμονα την ασφάλεια, τη φυσικότητα και το επαγγελματικό αποτέλεσμα, η σειρά nature’s Professional διαθέτει πλούσια φυσική σύνθεση και είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Ηλίανθου για λείανση και προστασία του χρώματος, με έλαιο Argan για επανόρθωση και θρέψη και φυσικά μέλι για απαλότητα και ενυδάτωση. Έτσι τα μαλλιά μας δε δείχνουν απλά υγιή, αλλά είναι κιόλας, ενώ ξεχνάμε αλλεργίες και ερεθισμούς, αφού δεν περιέχει ερεθιστικές ουσίες όπως ppd, αμμωνία, οινόπνευμα, ρεζορκινόλη, parabens, σιλικόνη, προπυλενογλυκόλη ή sls.

Και για να μη σταματάμε να χαμογελάμε, η Apivita διοργανώνει τον μεγάλο διαγωνισμό «Τα μαλλιά μου μίλησαν!». Μάθε και εσύ τι λένε τα μαλλιά σου. Μπες στη σελίδα της Apivita στο Facebook, κάνε like, παίξε και κέρδισε ένα ταξίδι στο Grace Mykonos Hotel για δύο άτομα ή βαφές για έναν ολόκληρο χρόνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice