Βρήκαμε σκιές ματιών με λίθους που διώχνουν την αρνητική ενέργεια

Έχεις μακιγιαριστεί ποτέ με vegan σκιές εμπλουτισμένες με τουρμαλίνη;

Η Urban Decay κυκλοφόρησε μια νέα παλέτα σκιών, εμπνευσμένη από τους πολύτιμους λίθους.

Κάποτε (ή και ακόμα) φορούσες μενταγιόν από συγκεκριμένες πολύτιμες πέτρες που σε βοηθούσαν να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια, να νιώθεις πιο ήρεμη, να βρεις το κέντρο σου. Κι αν σου πω ότι σήμερα μπορείς να κάνεις το ίδιο αλλά με το μακιγιάζ σου;

Η Urban Decay δημιούργησε μια παλέτα σκιών, τη Stoned Vibes Eyeshadow Palette, με 12 vegan αποχρώσεις, εμπλουτισμένες με πραγματική τουρμαλίνη. Τι σημαίνε αυτό; Η τουρμαλίνη είναι ένας πολύτιμος λίθος που έχει τις ρίζες του στην Κεϋλάνη (στα σιναλεζικά, tourmali σημαίνει κάτι μικρό που έρχεται από τη γη) και λειτουργεί ως ασπίδα στην αρνητική ενέργεια. Οπότε όχι μόνο μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα look με τις νέες σκιές της UD, αλλά και να μπλοκάρουμε οποιοδήποτε αρνητικό vibe, κάτι που μάλλον όλοι έχουμε ανάγκη.

Γυναικεία χέρια κρατούν ανοιχτή μια παλέτα σκιών μακιγιάζ

Εμπνευσμένες από τους πολύτιμους λίθους, κάθε σκιά φωτίζει όλη σου την αύρα. Ενεργειακές δονήσεις με το Ojo, ιριδίζουσες αντανακλάσεις του φωτός με το Opal Aura, ανάσες διαλογισμού με το Meditate και το πιάνεις το νόημα πιστεύω.

Μπορεί τα διαμάντια να είναι a girl's best friends, αλλά και οι πολύτιμοι λίθοι που μας χαρίζουν glamour εμφάνιση και διακριτική προστασία από την αρνητική ενέργεια, είναι πολύ φίλοι μας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice