Η Estée Lauder στέλνει την ομορφιά στα αστέρια
© NASA / ISS

Η Estée Lauder στέλνει την ομορφιά στα αστέρια

Και συγκεκριμένα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
  • A-
  • A+
Η Estée Lauder σε συνεργασία με τη NASA στέλνει το serum για μια φωτογράφηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η Estée Lauder εκτοξεύει την έννοια «διαφημιστικό κόνσεπτ» κυριολεκτικά στ’ αστέρια πληρώνοντας στη NASA 17.500 δολάρια την ώρα για μερικές διαστημικές φωτογραφίες.

Η ιστορία έχει ως εξής. Στς αρχές Σεπτεμβρίου η NASA ανακοίνωσε πως αναζητά εμπορικές συνεργασίες ώστε να συγκεντρώσει χρήματα και να μπορεί να συλλέξει δείγματα από το φεγγάρι.

Η Estée Lauder ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και πλέον θα πληρώνει 17.500 δολάρια την ώρα για να στείλει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον ορό αναδόμησης, όπου και θα το φωτογραφήσουν οι αστροναύτες. Ο ορός θα τοποθετηθεί στο πιο πολυφωτογραφημένο σημείο του σταθμού, τον Θόλο, ενώ οι εικόνες που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν στα social media της εταιρείας.

Υπολογίζεται ότι η εταιρεία θα δαπανήσει συνολικά 128.000 δολάρια για να στείλει 10 φιαλίδια του όρου. Η αποστολή θα γίνει μέσω ενός πυραύλου που θα εκτοξευθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στο photoshoot δεν θα φαίνονται οι αστροναύτες, αλλά το serum και ο κόσμος όλος.

Πίσω από την απόφαση της NASA βρίσκεται ένα πλάνο να δημιουργηθεί μια βασισμένη στο διάστημα οικονομία. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει έναντι αμοιβής σε ένα τόσο ιδιαίτερο διαφημιστικό κόνσεπτ. Ήταν 2001 όταν η Pizza Hut έστειλε delivery στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μια πίτσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορίτσι κάνει τσιχλόφουσκα
Η κρέμα σώματος που σου φτιάχνει τη διάθεση!
Back to top