Η τραγουδίστρια Alicia Keys ©EPA/ JUSTIN LANE
©EPA/ JUSTIN LANE
Beauty

Η Alicia Keys κυκλοφορεί τη δική της συλλογή καλλυντικών

Μια cruelty-free σειρά περιποίησης της επιδερμίδας

Η τραγουδίστρια Alicia Keys ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της brand καλλυντικών Soulcare με cruelty-free προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας.

Η Alicia Keys με την μελωδική φωνή, βρήκε το δρόμο της για την βιομηχανία της ομορφιάς. Εδώ και εννέα μήνες ετοιμάζει το δικό της brand καλλυντικών περιποίησης σε συνεργασία με το beauty brand E.l.f. Η εταιρεία της που θα ονομάζεται Soulcare θα εστιάζει στην ευεξία και την αυτοφροντίδα. Όλα τα προϊόντα θα είναι cruelty-free φυσικά.

«Ένας συνδυασμός του προσωπικού ταξιδιού περιποίησης της Keys και του πάθους της να φέρει φως στον κόσμο, αυτό το νέο lifestyle brand θα επιτρέψει στην Alicia να εξερευνήσει συζητήσεις σχετικές με την εσωτερική ομορφιά, την ευεξία και την επικοινωνία. Με μια inclusive προοπτική, μια αυθεντική φωνή και μια σειρά προϊόντων φιλικών προς το δέρμα, ανεπτυγμένων από δερματολόγους και cruelty-free, το brand έχει στόχο να φέρει νέο νόημα στην ομορφιά τιμώντας το τελετουργικό της καθημερινής ζωής και δημιουργώντας πρόθεση σε κάθε πράξη», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Το 2019, η Keys είχε μοιραστεί μέσω ενός βίντεο την νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς της σχολιάζοντας «Το πρόσωπό μου είναι πολύ επιρρεπές στα σπυράκια, οπότε είναι φανατική του πλυσίματος προσώπου. Δεν μπορώ όμως να χρησιμοποίησω οτιδήποτε».

Alicia Keys' Guide to Wellness-Inspired Beauty | Beauty Secrets | Vogue

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice