Samba με τη Μαίρη Συνατσάκη και τα δημητριακά Fitness

Το πιο ανατρεπτικό δελτίο καιρού που έχει υπάρξει ποτέ

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Για εμάς τους Έλληνες το καλοκαίρι πάντα είχε ξεχωριστή θέση στο μυαλό και στην καρδιά μας. Καλοκαίρι σημαίνει αλλαγή ρυθμών, ήλιο, παραλία και πολύ χορό. Και για εμάς τις γυναίκες σημαίνει ανάλαφρο ντύσιμο, όμορφη σιλουέτα και γοητευτικό μαύρισμα. Φέτος όμως, όλος ο πλανήτης κινείται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και έτσι τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé μας βάζουν στο «χορό» και μας… βγάζουν στην παραλία.

Με έναν άκρως ανατρεπτικό τρόπο τα δημητριακά FITNESS®-πιστός σύμμαχος της γυναικείας γραμμής- και η Μαίρη Συνατσάκη μας προετοιμάζουν για να βγούμε στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ, χορεύοντας Samba!

Καθημερινά, για δύο εβδομάδες, η απολαυστική Μαίρη με τη βοήθεια του γοητευτικού Γιούρι Ντιμιτρόφ, μας θυμίζουν μέσα από ένα εναλλακτικό δελτίο καιρού ότι ο καιρός της παραλίας πλησιάζει, μέσα από σύντομα βίντεο με mini χορογραφίες Samba, τα οποία μας διασκεδάζουν και μας βοηθούν παράλληλα να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας. Στο τέλος κάθε χορογραφίας, οι δύο χορευτές ανακοινώνουν τη θερμοκρασία της ημέρας, χρησιμοποιώντας τα σώματά τους ως δείκτες.

Ο χορός έχει πολλαπλά οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγεία, αλλά και τη διατήρηση της γυναικείας γραμμής. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια μικρή ώθηση για να βρούμε το ρυθμό μας. Εμείς χορέψαμε έναν ευεργετικό χορό Samba με τα FITNESS® και τη Μαίρη, παρακολουθώντας το βίντεο, διασκεδάσαμε φοβερά και νιώσαμε την αδρεναλίνη μας να ανεβαίνει. Δοκιμάστε το!

Μπείτε κι εσείς στην επίσημη σελίδα των δημητριακών Fitness, δείτε το βίντεο, χορέψτε με την ψυχή σας και βγείτε στην παραλία με άλλον αέρα. Άλλωστε, με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé, η διατήρηση της γραμμής μας γίνεται ένα ευχάριστο χορευτικό παιχνίδι. Απολαύστε τα αγαπημένα σας δημητριακά και διασκεδάστε χoρεύοντας samba.

Χορέψτε για την υγεία σας και πείτε μας πως νιώσατε!

SponsoredPost

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice