Γυναικείο πρόσωπο με μπλε μάτια και καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά
©Pexels/ Grisha Stern
Beauty

#ChristmasReady μέσα στην καραντίνα; Γιατί όχι;

Τα Eye Patches της YOUTH LAB είναι η νέα μας εμμονή για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB., τα ατομικά επιθέματα από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Ναι, ναι... βιώνουμε ήδη τις πρώτες μέρες της δεύτερης καραντίνας με βαριά καρδιά αλλά υπάρχουν τρόποι να μετατρέψουμε αυτές τις μέρες σε ένα «ευχάριστο» διάλειμμα προσωπικής περιποίησης. Παραδέξου το, πότε άλλοτε είχες τόσο χρόνο για beauté; Τις εβδομάδες που ακολουθούν λοιπόν, επίλεξε να ασχοληθείς με την επιδερμίδα σου και κυρίως με μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης γιατί ενόψει του χειμώνα η επιδερμίδα έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση και λάμψη. Αναμένεται να βγούμε από την καραντίνα μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και τότε, μόνο λάμψη θα θέλεις να εκπέμπεις!

Για να είσαι #ChristmasReady ωστόσο, έχουμε μια ακόμα καλύτερη πρόταση. Τα Eye Patches της YOUTH LAB που έχουν γίνει η νέα μας εμμονή για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ακόμα, τώρα είναι η ώρα.

Eye Patches της YOUTH LAB
Eye Patches της YOUTH LAB

Τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB. είναι ατομικά επιθέματα από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών. Ωστόσο, αυτό που τα έχει ξεχωρίσει από αντίστοιχα προϊόντα και ήταν ο λόγος της πρόσφατης βράβευσής τους ως «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου», είναι η καινοτόμος σύνθεσή τους και το γεγονός ότι παρέχουν διαφορετικές δράσεις ανάλογα με το πρόβλημα που απασχολεί κάθε γυναίκα.

Μελαχρινή γυναίκα με μπουρνούζι και patches κάτω από τα μάτια

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους είναι μια εξαιρετικά πλούσια «πηγή πεπτιδίων» που επανορθώνουν τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους, ενώ ενυδατώνουν και ανακουφίζουν το αφυδατωμένο δέρμα.

Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο. Η συσκευασία τους σε βάζο είναι ό, τι πρέπει για την περίοδο της καραντίνας αφού περιλαμβάνει patches για 30 εφαρμογές, οπότε ανάλογα με τις ανάγκες σου τα χρησιμοποιείς είτε ως μηνιαία εντατική θεραπεία είτε τα εφαρμόζεις 3 φορές την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Φωτογραφίες εστιασμένες στα μάτια ενός προσώπου

Η περιοχή κάτω από τα μάτια θα γίνει πιο σφριγηλή και ανανεωμένη, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα σβήσουν απαλά και όλη η περιοχή γύρω από τα μάτια θα αποκτήσει περισσότερη ελαστικότητα και άνεση. Επίσης, η νέα Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. πλέον διατίθεται και σε μονοδόση, για να τη δοκιμάσεις αλλά και για να την έχεις μαζί σου στα ταξίδια -που κάποια στιγμή θα ξαναπάμε!

Σε τι οφείλεται η άμεση δράση της;

Η Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. περιέχει τα Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Oligopeptide-29 και Oligopeptide-32, στοιχεία που προσφέρουν άμεση σύσφιξη και συμβάλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων.

Επίσης, το εξαπεπτίδιο Acetyl Hexapeptide-8 που περιέχει προσφέρει λείανση των ρυτίδων, ενώ τα Copper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4 προσφέρουν όλη την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε ωθώντας τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ.

Η Αλλαντοΐνη, από την άλλη, προλαμβάνει την αφυδάτωση αφού αποκαθιστά άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και καταπραΰνει την περιοχή των ματιών, ανακουφίζοντας άμεσα από τους ερεθισμούς.

Η Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένη, ενώ δεν περιέχει παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο και φαινοξυαιθανόλη.

Πώς θα την χρησιμοποιήσεις;

Μέσα στη συσκευασία της μάσκας θα βρεις μία σπάτουλα, την οποία θα χρειαστείς για να ανασηκώσεις και να ξεχωρίσεις το κάθε patch. Αφού έχεις καθαρίσει λοιπόν την επιδερμίδα, τοποθετείς το κάθε patch στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι. Να θυμάσαι πως το κάθε patch είναι για μία μόνο χρήση.

Βαζάκι με τα Eye Patches της YOUTH LAB

Παρακάτω στο σχήμα θα δεις με ποιον τρόπο θα πρέπει να τοποθετήσεις τα patches ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Μπορείς να εστιάσεις δηλαδή είτε στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια είτε στο «πόδι της χήνας».

Σκίτσο με τους τρόπους εφαρμογής των Eye Patches της YOUTH LAB

Αφού έχεις εφαρμόσει τα patches, τα αφήνεις να δράσουν 20-30 λεπτά και στη συνέχεια τα αφαιρείς, ταμπονάροντας ελαφρά το προϊόν που έχει μείνει επάνω στην επιδερμίδα, μέχρι αυτό να απορροφηθεί ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διανέμεται σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center και στο e-shop τους, στα Carelab by Attica & στο επίσημο site της YOUTH LAB.: www.youthlab.com.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice