Εικονογράφηση καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού

Animation: Η σχέση αγάπης-μίσους των γυναικών με το στήθος τους

Ωδή στο σύμβολο της θηλυκότητας
  • A-
  • A+
Love Hate Relationship: Δείτε το animation που αφηγείται το «ταξίδι» των γυναικών και τη σχέση τους με το στήθος τους

Η Βρετανίδα σκηνοθέτης Anna Ginsburg είναι γνωστή στο χώρο του animation με την πρώτη της απόπειρα Private Parts, ένα ξεχωριστό animated ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο οποίο τα γεννητικά όργανα συζητούν για τον αυνανισμό, τη σεξουαλικότητα και τα αιδοία.

What your private parts say about you | Private Parts by Anna Ginsburg | Short Film | Random Acts

Την δημιουργικότητά της επικαλέστηκε η ΜΚΟ Breast Cancer Now του Ηνωμένου Βασιλείου για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού με έναν λιγότερο κλισέ τρόπο. Με τίτλο «Love Hate Relationship» η ταινία αφηγείται το «ταξίδι» των γυναικών και τη σχέση τους με το στήθος τους, προσπαθώντας να παρακινήσει τις γυναίκες να παρακολουθούν τις αλλαγές σε αυτό και να τις ελέγχουν με τους ειδικούς.  

Ωδή στο σύμβολο της θηλυκότητας μέσα από ένα 2D animation το οποίο ενσωματώνει όλο τον πλούτο των συναισθημάτων που βιώνει μια γυναίκα με το στήθος της.

Check them

Έναυσμα για την καμπάνια αυτή αποτέλεσε το εύρημα της έρευνας που διεξήγαγε η YouGov για λογαριασμό της ΜΚΟ και έδειξε πως σχεδόν οι μισές γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου δεν κάνουν έλεγχο για πιθανά σημάδια του καρκίνου του μαστού. Σε συνεργασία με την Weber Shandwick πραγματοποίησαν την καμπάνια αυτή για τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Embedded rich media on Twitter

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

7 beauty tips μοντέλων που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα
7 beauty tips μοντέλων που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα
Κοπέλα με μπλε ρούχα και ξανθοχάλκινα μαλλιά με γυρισμένο πρόσωπο στα αριστερά
Being Me:Πώς μια αλλαγή μαλλιών σε βοηθάει να βρεις τον εαυτό σου
Back to top