NIVEA: Ο απόλυτος σύμμαχος στην περιποίηση της επιδερμίδας

Τα προϊόντα που βοηθούν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα απέναντι στην παρατεταμένη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικών, αλλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η NIVEA προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, συνθέτοντας μία ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας

Εδώ και αρκετούς μήνες η ζωή και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να προσαρμοστεί με τον δικό του τρόπο, στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της Covid-19 και της διαμονής στο σπίτι. Όλη αυτή η νέα πραγματικότητα επηρεάζει όχι μόνο την ψυχολογία και τη διάθεση, αλλά και το σώμα και την επιδερμίδα μας. Η NIVEA, η Νο.1 μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας παγκοσμίως, προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, συνθέτοντας μία ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας. Προτάσεις προϊόντων που βοηθούν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα απέναντι στην παρατεταμένη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικών, αλλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής.

NIVEA

Απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης σώματος

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα δεν επηρεάζουν μόνο την επιδερμίδα του προσώπου αλλά και του σώματος, η οποία τείνει να είναι πιο ξηρή και αφυδατωμένη. Φυσικά, η δύσκολη περίοδος που διανύουμε και οι ιδιαίτερες συνθήκες της, επηρεάζουν κι αυτές με τη σειρά τους την υγεία και την όψη της επιδερμίδας. Η NIVEA γίνεται ο σύμμαχός μας αυτό το χειμώνα με τα προϊόντα ενυδάτωσης σώματος. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο για περιποίηση στο σπίτι είναι ιδανική ευκαιρία να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με μια μοναδική εμπειρία ενυδάτωσης.

«Πρωταγωνιστής» της σειράς περιποίησης σώματος NIVEA είναι ο ορός βαθιάς ενυδάτωσης NIVEA Deep moisture serum, ο οποίος προσφέρει στην επιδερμίδα 48ωρη ενυδάτωση και βελούδινη αίσθηση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το γαλάκτωμα σώματος NIVEA Body Nourishing Milk θρέφει εντατικά ακόμα και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ η λοσιόν σώματος NIVEA Aloe & Hydration είναι εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη που χαρίζει υπέροχη αίσθηση και φροντίδα στην επιδερμίδα.

NIVEA Body Nourishing Milk / NIVEA Aloe & Hydration

Εφαρμόστε τα προϊόντα περιποίησης σώματος καθημερινά σε όλο το σώμα, χωρίς να περιμένετε να ντυθείτε αφού η σύνθεσή τους απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Το άρωμά τους χαρίζει τη χαλάρωση που χρειάζεστε και ο χρόνος στο σπίτι αποκτάει ξεχωριστή σημασία.

Φροντίδα χεριών με NIVEA REPAIR & CARE
Ο χειμώνας πλησιάζει και αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικός, καθώς μας βρίσκει με ένα αντισηπτικό στο χέρι όλη μέρα. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας των χεριών είναι απολύτως αναγκαία. Η κρέμα χεριών NIVEA Repair & Care με δεξπανθενόλη μετριάζει την αίσθηση τραβήγματος της επιδερμίδας, ανακουφίζει από την ξηρότητα χαρίζοντας απαλότητα και υγιή όψη στα χέρια και προσφέρει 24ωρη προστασία και εντατική φροντίδα. Δοκιμάστε το εξής: απλώστε μια παχιά στρώση κρέμας και φορέστε αμέσως ελαφριά βαμβακερά γάντια καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα το πρωί θα σας ενθουσιάσει καθώς θα νιώσετε τα χέρια σας πιο απαλά και ενυδατωμένα.

Φροντίδα χεριών με NIVEA REPAIR & CARE

NIVEA Crème, το δώρο στον εαυτό σου
Εάν αναζητάτε μονάχα ένα προϊόν που να προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεστε για τις επιπτώσεις από τη μάσκα, τα γάντια και τα αντισηπτικά σε πρόσωπο, άκρα και χείλη, τότε κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας, τη NIVEA Crème. Διαθέτει αμέτρητες ιδιότητες, προσφέροντας την αυθεντική ενυδάτωση που χρειάζεστε αυτόν τον χειμώνα. Πρόκειται για ένα εμβληματικό προϊόν εμπλουτισμένο με Eucerit, που παρέχει στην επιδερμίδα όλη την αναγκαία φροντίδα διατηρώντας την απαλή και ελαστική. Η χαρακτηριστική της μυρωδιά θα σας θυμίσει τις πιο ωραίες στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας, ενώ η πλούσια, κρεμώδης υφή της θρέφει την επιδερμίδα χαρίζοντας παράλληλα μοναδικές στιγμές ευεξίας.

NIVEA Crème

Έκρηξη ενέργειας στην επιδερμίδα με NIVEA Q10 ENERGY

Η συχνή χρήση μάσκας το τελευταίο διάστημα και η παραμονή στο σπίτι επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου, η οποία σταδιακά χάνει τη λάμψη της. Επίσης, τους χειμερινούς μήνες λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας γίνεται πιο ξηρή και άτονη. Η ανανεωμένη σειρά NIVEA Q10 ENERGY αναπληρώνει την ενέργεια της επιδερμίδας και την ενυδατώνει τόσο βαθιά που ακτινοβολεί! Η σύνθεσή της «κρύβει» τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά: «αγνή» βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και συνένζυμο Q10. Με αυτό τον συνδυασμό συστατικών η επιδερμίδα αναζωογονείται και λάμπει, ενώ παράλληλα μειώνονται τα σημάδια κούρασης και οι ρυτίδες έκφρασης.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα τα οποία συνθέτουν την απόλυτη ρουτίνα περιποίησης προσώπου που χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό. Ας αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραμονή στο σπίτι προσφέροντας στον εαυτό μας κάτι που σίγουρα του αξίζει.

NIVEA Q10 ENERGY Κρέμα Ύπνου για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας

NIVEA Q10 ENERGY Κρέμα Ύπνου

NIVEA Q10 ENERGY Κρέμα Ημέρας για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας

NIVEA Q10 ENERGY Κρέμα Ημέρας

NIVEA Q10 ENERGY Θεραπεία Ματιών για Αντιρυτιδική Δράση και Αναπλήρωση Ενέργειας

NIVEA Q10 ENERGY Θεραπεία Ματιών

NIVEA Q10 ENERGY Υφασμάτινη Μάσκα 10 λεπτών για Αναπλήρωση Ενέργειας

NIVEA Q10 ENERGY Υφασμάτινη Μάσκα

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice