Χριστουγεννιάτικο δώρο
©Unsplash/ Rodion Kutsaev
Beauty

L' Atelier du Parfum: Μύρισε κιόλας Χριστούγεννα!

Αρωματικά κεριά και σαπούνια με χριστουγεννιάτικη διάθεση και ξεχωριστά δώρα

L' Atelier du Parfum: Αρωματικά κεριά και σαπούνια για christmas mood, υπέροχα αρώματα και special δώρα για τους αγαπημένους μας.

Όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότερες παιδικές (και όχι μόνο) αναμνήσεις μας ξυπνούν με τις μυρωδιές. Τα κουλουράκια που ψήνονται στον φούρνο, η ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά που αχνίζει, το ξύλο στο τζάκι που καίγεται, το ακριβό άρωμα της μαμάς που φοράει μόνο τις γιορτές... Φέτος περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη να ξυπνήσουμε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι και για αυτό θα χρειαστούμε βοήθεια από τους ειδικούς!

Στο L' Atelier du Parfum βρήκαμε αρωματικά κεριά και σαπούνια που μας βάζουν σε christmas mood, υπέροχα αρώματα αλλά και special δώρα για αγαπημένους φίλους και οικογένεια. Φυσικά, μπορούμε να τα παραλάβουμε από το κατάστημα ή να μας τα στείλουν στο σπίτι χωρίς επιπλέον χρέωση. Μμμμ, μύρισε Χριστούγεννα!

Belle de nuit soap - Αρωματικό σαπουνάκι με πιατάκι σε συλλεκτική συσκευασία.

L' Atelier du Parfum

Fragonard candles - Αρωματικά κεριά της Fragonard με μυρωδιές που μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο mood!

Belle de nuit EDT 200ml -Το best seller άρωμα της Fragonard σε συλλεκτική συσκευασία

Πρόταση Wilgermain - Η πολυτέλεια του απόλυτου niche perfume είναι εδώ, από την Νέα Υόρκη στο Παρίσι, διαφορετικό life style, ίδιο άρωμα!

Ambre precieux scented candle - Συλλεκτικό αρωματικό χριστουγεννιάτικο κεράκι με νότες από σανδαλόξυλο, σημύδα και βανίλια.

Carner Barcelona Floral collection - Τρία αρώματα που μιλούν για την αγάπη, το πάθος και τον πειρασμό των λουλουδιών.


www.latelierduparfum.gr, 2112136340, Fb: L' Atelier du Parfum, IG: @latelierduparfum

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice