ξανθιά γυναίκα βαμμένη με χριστουγεννιάτικο στιλ
© Youtube/ BEAUTY BAY
Beauty

5 τρόποι να πετύχεις το πιο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Για αυτές τις γιορτές εμπνεόμαστε από το καραμελένιο μπαστουνάκι

Tips και tutorial βίντεο για να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, εμπνευσμένο από το καραμελένιο μπαστουνάκι (christmas candy cane).

Τα Χριστούγεννα αυτή τη χρονιά μας βρίσκουν λίγο ντεφορμέ στο μακιγιάζ, αφού φοράμε τόσο καιρό μάσκες που κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει κραγιόν. Ωστόσο, περισσότερος χρόνος στο σπίτι σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για δοκιμές, πειραματισμούς και πρόβες σε διαφορετικά στιλ μακιγιάζ. Ένεκα των ημερών, λέω να σε πάω σε κάτι λίγο πιο «θεατρικό» που σίγουρα θα γράφει τέλεια στις βιντεοκλήσεις με τους φίλους ή την οικογένειά σου αυτές τις ημέρες (βλ. καραντίνα). Παρακάτω μαζέψαμε για σένα βίντεο που δείχνουν βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από το χαρακτηριστικό χριστουγεννιάτικο μπαστουνάκι-καραμέλα που είναι λευκό και κόκκινο. Αν είσαι Ολυμπιακός έχεις έναν παραπάνω λόγο να χαίρεσαι...

Για τα μάτια

Εντυπωσιακά ακόμα και με μάσκα! Τώρα ανάλογα με το επίπεδο καλλιτεχνίας που έχεις μπορείς να το ΄κάνεις πιο απλό ή πιο εντυπωσιακό. Σε κάθε περίπτωση είναι η ευκαιρία σου να προσπαθήσεις.

Candy Cane Christmas Makeup Tutorial

Mickey s Christmas Carol (1983) Movie Trailer

CHRISTMAS CANDY CANE MAKEUP TUTORIAL 🍭🎅🔥 W/ @REI.LILITH ⚡ | BEAUTY BAY

Για τα χείλη

Αυτό είναι που λένε χείλη για φάγωμα! Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι stay-on τα κραγιόν αλλιώς θα σου μείνουν πάνω στο μελομακάρονο. Εναλλακτικά, κάνε ένα κόπο και αφαίρεσέ το πριν φας!

Candy Cane or Peppermint Christmas Glitter Lip Art ft Sugarpill & Eye Kandy

Candy Cane Lip Art

Candy Cane Lips | Christmas Tutorial

Για πολλά κέφια

Εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ να καταφέρνω ένα τόσο εντυπωσιακό και περίπλοκο μακιγιάζ αλλά εσύ μπορεί να το έχεις μέσα σου το ταλέντο και να είναι η στιγμή να το αναδείξεις. 

Candy Cane Makeup Tutorial

PEPPERMINT CANDY CANE MAKEUP

Το πέτυχες;

Αν δοκίμασες κάποιο από τα παραπάνω χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ ή εμπνεύστηκε από αυτά και δημιούργησες το δικό σου, ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram κάνοντας tag το LOOKmag για να σε δούμε κι εμείς. Οι πιο ωραίες φωτογραφίες σας θα γίνονται repost! Καλές γιορτές είπαμε;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice