Photo by Jess Harper on Unsplash
Photo by Jess Harper on Unsplash
Beauty

Τα 5 αρώματα που θα θέλεις να φοράς όλο τον χρόνο

Τα περισσότερα αρώματα είναι κατάλληλα για όλα τον χρόνο, αλλά υπάρχουν και κάποιες εποχιακές επιλογές που αξίζει να πειραματιστείς

Τα 5 πιο μοναδικά αρώματα για να δοκιμάσεις το 2021: Τα κύρια συστατικά τους και όσα τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Μαζί με το new year, new me, γιατί μαζί με όλους τους στόχους που έθεσες για την φετινή χρονιά, να μην αλλάξεις και το άρωμά σου. Όπως υποστηρίζουν οι Γαλλίδες γκουρού της ομορφιάς, σε όλη σου τη ζωή πρέπει να φοράς ένα άρωμα το οποίο να σε χαρακτηρίζει απόλυτα, αλλά για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δοκιμάσεις πολλές μυρωδιές και τόνους. Το άρωμα είναι όπως το φαγητό, πρέπει να δοκιμάσεις πολλές κουζίνες για να βρεις την αγαπημένη σου, αυτή που σου ενεργοποιεί τις περισσότερες αισθήσεις.

Τα περισσότερα αρώματα είναι κατάλληλα για όλα τον χρόνο, αλλά υπάρχουν και κάποιες εποχιακές επιλογές που αξίζει να πειραματιστείς καθώς η μια εποχή υποδέχεται την άλλη. Έτσι λοιπόν μιας και προς το τέλος της εβδομάδας θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία, είναι η τέλεια στιγμή να φορέσεις, ακόμα και στο σπίτι, ένα άρωμα με ζεστές, cozy νότες, που στην τελική θα σου φτιάξει και τη διάθεση! Συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες, για τα δικά μας δεδομένα, επιλογές για το 2021. 

1. Replica "By the Fireplace", Maison Margiela  

Replica By the Fireplace by Sephora
Replica By the Fireplace by Sephora

Μία αγαπημένη επιλογή γιατί μία από τις ωραιότερες αναμνήσεις είναι η μυρωδιά του τζακιού. Κάστανο, ξύλο ως κύρια συσταστικά σε ένα ιδιαίτερα βαρύ και μοναδικό άρωμα, καθώς η συγκεκριμένη συλλογή αφιερώνει κάθε κολώνια σε μια ανάμνηση, όπως αυτή πλάι στη φωτιά.

2. Bronze Wood & Leather Cologne Intense, Jo Malone London 

Jo Malone Sephora
Jo Malone Sephora

Το Bronze Wood & Leather είναι ένα unisex άρωμα του γνωστού οίκου αρωμάτων Jo Malone London. Γήινο, ξυλώδες και αισθησιακό, με νότα κορυφής το γκρέιπφρουτ, μεσαίες νότες άρκευθου και καπνού, ενώ οι νότες βάσης είναι δέρμα και βετιβέρ. 

3. Diptyque, Eau Capitale Eau de Parfum 

 Diptyque, Eau Capitale Eau de Parfum Sephora
Diptyque, Eau Capitale Eau de Parfum Sephora

Άρτι αφιχθέν από την πόλη του φωτός, με νότες από τριαντάφυλλο, περγαμόντο και μούρα, χρειάζεσαι και άλλους λόγους για να αγαπήσεις αυτό το άρωμα; Είναι γήινο, λουλουδάτο, ξυλώδες και πικάντικο.

4. Bloom Frofumo di Fiori, Gucci

Gucci Bloom Sephora
Gucci Bloom Sephora

Zεστό, σέξι και εξαιρετικά θηλυκό, τι λιγότερο να περιμένει κανείς από ένα Gucci άρωμα. Το συγκεκριμένο έχει τις ίδιες αγαπημένες νότες με την αρχική φόρμουλα, απλά με μία ανατροπή, λουλούδια!

5. Cocoa Woods, NEST

Cocoa Woods Sephora
Cocoa Woods Sephora

Αν λατρεύεις τη σοκολάτα τόσο που θέλεις να μυρίζεις σαν και αυτή, αυτό είναι το καταλληλότερο χειμωνιάτικο άρωμα για σένα. Ξυλώδες και πικάντικο, καθώς περιέχει κακάο, σανδαλόξυλο, σεκόια, λουλούδι τιαρέ και τζίντζερ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice