Γυναίκα κρατάει ανοιχτό κραγιόν
©Unsplash/ Eugenivy
Beauty

YSL Rouge sur mesure: Φτιάχνεις δικές σου αποχρώσεις μέσω app

Το νέο κραγιόν του YSL είναι ένα θαύμα τεχνολογίας και το νέο αγαπημένο gadget των γυναικών

YSL Rouge Sur Mesure: Η συσκευή που σου επιτρέπει να φτιάχνεις την απόχρωση κραγιόν που θέλεις, τη στιγμή που θέλεις.

Η τεχνολογία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και μέχρι σήμερα μας έχει προσφέρει αρκετές καινοτομίες που έχουν αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Πριν λίγες ημέρες, μάθαμε για ακόμα μία που δεν θα αλλάξει τον κόσμο αλλά το μακιγιάζ μας. Η YSL  Beauty παρουσίασε στην έκθεση SEC 2021 το κραγιόν Rouge Sur Mesure που είχε προαναγγείλει το 2020 και οι απανταχού μπιουτούδες αναφώνησαν με χαρά.

Η συσκευή Rouge Sur Mesure της YSL

Πρόκειται για το απόλυτο γυναικείο gadget, μια επαναστατική συσκευή, που σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργείς το δικό σου κραγιόν με την απόχρωση που εσύ επιλέγεις. Αποτελείται από μία βάση και τρεις ειδικές κάψουλες χρώματος, την αναλογία των οποίων επιλέγεις μέσω ενός app για να βρεις την απόχρωση σου. Οι κατάλληλες ποσότητες έρχονται στο πάνω μέρος όπου τις αναμιγνύεις με ένα πινέλο και το δοχείο μίξης αποσπάται για να μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου παντού. 

Rouge Sur Mesure Personal Lipstick Shade Creator | YSL BEAUTY

Υπάρχουν τέσσερις βασικές χρωματικές κατηγορίες -κόκκινο, nude, πορτοκαλί και ροζ- από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις, ενώ μέσω της εφαρμογής μπορείς επίσης αν θέλεις να σκανάρεις τα ρούχα που φοράς και εκείνο θα σου προτείνει την απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει!

Η συσκευή Rouge Sur Mesure της YSL

Φυσικά, όπως όλα τα νέα hot gadget, εξίσου hot είναι και η τιμή του αφού όταν κυκλοφορήσει θα διατίθεται στα 299 δολάρια, περίπου 250 ευρώ -προς το παρόν είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται η βάση και δύο σετ με κάψουλες χρώματος YSL Beauty Velvet Cream Matte Finish. Τι θα κάνεις αν κάποια αδειάσει ρωτάς; Μα φυσικά μπορείς να την αντικαταστήσεις με περίπου 100 δολάρια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice