Ενυδάτωση και φλερτ πάνε μαζί...

...ειδικά το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι και είμαι ακόμα στην Αθήνα. Δε θα με πάρει από κάτω όμως. Το βράδυ έχω ήδη κανονίσει να βγω με τις φίλες μου στο αγαπημένο καλοκαιρινό μας στέκι. Η αναζήτηση κατάλληλου ρούχου είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλες μας. Πως θα κάνω τώρα το δέρμα και ειδικά τα πόδια μου να φαίνονται όμορφα κάτω από το φλοράλ αγαπημένο μου φόρεμα που έχω να βάλω από πέρσι; Μετά το μπάνιο απλώνω τον σύμμαχό μου στην ομορφιά και την ενυδάτωση, το Johnson’s Baby Oil μου και ήδη αισθάνομαι καλύτερα.

Φτάνουμε στο μαγαζί. Με κεφάτη και χαλαρή διάθεση κάνω μια γρήγορη βόλτα για να δω τι κόσμος κυκλοφορεί και αντιλαμβάνομαι ότι τόση ώρα έχανα πολύ ωραίες υπάρξεις, που κυκλοφορούσαν γύρω μου. Ο barman έχει κεντρίσει την προσοχή μου και συνειδητοποιώ ότι με παρακολουθεί με το βλέμμα του αδιαλείπτως. Τι να κάνω για να μπορέσουμε πιάσουμε την κουβέντα;

Κατευθύνομαι προς το bar και παραγγέλνω το αγαπημένο μου κοκτέιλ. «Μυρίζεις όμορφα», μου λέει. «Α, αλήθεια; είναι το φυσικό μου! Δεν έχω βάλει τίποτα απολύτως πάνω μου». (Διότι μια γυναίκα δεν αποκαλύπτει ποτέ τα μυστικά της ομορφιάς της και ιδιαίτερα σε έναν άντρα.)

Κάπως έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Η αιώνια αγωνία όλων των γυναικών για το πώς θα προσεγγίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, βρίσκει απάντηση στα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Χωρίς άγχος και με αυτοπεποίθηση αρκεί να πιαστούμε από μια χαλαρή ατάκα για να σπάσουμε τον περιβόητο «πάγο».

Στην περίπτωσή μου ήταν ο barman που μου μίλησε πρώτος, αλλά ποιος να το φανταζόταν ότι το Johnson’s Baby Oil θα γινόταν η αφορμή για να γνωριστούμε. Ο απόλυτος σύμμαχός μου στην ενυδάτωση, είναι πλέον και στο φλερτ. Το συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα και για τις δύο περιπτώσεις.

Χάρη στο Johnson’s Baby Oil, έχω και απόλυτα ενυδατωμένη επιδερμίδα και τονωμένη αυτοπεποίθηση. Εσύ ακόμα κάθεσαι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice