Μαλλιά για… δέσιμο

Ο γόρδιος δεσμός είναι της μόδας

Οι πλεξούδες στα μαλλιά ήταν, είναι και θα είναι εις τον αιώνα τον άπαντα στη μόδα. Γιατί είναι σικ, συνδυάζονται με όλα τα outfit και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού κρατάνε διακριτικά μαζεμένα τα μαλλιά μας ώστε να μην μας ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο.

Φύγαμε από τη φάση της γαλλικής, περάσαμε σε εκείνη του ψαροκόκαλου και τώρα τη σκυτάλη παίρνει εκείνη με τους κόμπους. Δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεσαι, είναι όμως τόσο εντυπωσιακή όσο λένε. Ακολούθησε αυτά τα 5 βήματα και είσαι έτοιμη.

Βήμα 1: Φέρνουμε όλα τα μαλλιά προς τη μία πλευρά του κεφαλιού και παίρνουμε μια τούφα από το πίσω μέρος. Τη χωρίζουμε σε δύο κομμάτια.

n

Βήμα 2: Τυλίγουμε τις τούφες γύρω από το εξωτερικό των μαλλιών και τις δένουμε κόμπο.

n

Βήμα 3: Αφού δέσουμε τον κόμπο, περνάμε τις δύο τούφες πίσω από το μεγαλύτερο τμήμα των μαλλιών και τις διασταυρώνουμε. Προσθέτουμε ένα μικρό τμήμα μαλλιών σε κάθε τούφα έτσι ώστε να παραμένουν μακριές και τυλίγουμε και δένουμε.

n

Βήμα 4: Συνεχίζουμε να δένουμε, πηγαίνοντας τις τούφες προς τα πίσω, προσθέτοντας ένα μικρό τμήμα μαλλιών και στις δύο τούφες κάθε φορά.

n

Βήμα 5: Αφού έχουμε φτάσει στο τέλος, στερεώνουμε τα μαλλιά με ένα λαστιχάκι και τραβάμε ελαφρά τους κόμπους ώστε να δημιουργήσουμε στην πλεξούδα μας λίγο όγκο.

n

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice