Τα αντηλιακά KORRES με γιαούρτι είναι το νέο must του καλοκαιριού

Προστατεύουν το δέρμα και το περιβάλλον. Δες πώς μπορείς να κερδίσεις ένα σετ προϊόντων από τη νέα σειρά

KORRES γιαούρτι, η νέα αντηλιακή σειρά που είναι φιλική για το δέρμα και το περιβάλλον. Κέρδισε ένα σετ 4 προϊόντων στο διαγωνισμό του LOOKmag στο Instagram.

Ο αγαπημένος μας ήλιος έχει επιστρέψει ήδη και μας ετοιμάζει σταδιακά για το καλοκαίρι οδηγώντας μας να ονειρευόμαστε χρυσαφένιες αμμουδιές, γαλαζοπράσινα νερά και μια δροσερή αύρα που έχει άρωμα αντηλιακού. Για το τελευταίο έχει φροντίσει η KORRES με μια σειρά που έχει κεντρικό συστατικό το γιαούρτι και είναι φιλική τόσο για το δέρμα, όσο και για το περιβάλλον.

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή και καιγόσουν καμιά φορά από τον ήλιο που η γιαγιά σου άπλωνε μια παχιά στρώση γιαουρτιού για να σε ανακουφίσει; Εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση λοιπόν η KORRES βρήκε τρόπο να ενσωματώσει στα προϊόντα της την υπερτροφή της φύσης με ιστορία αιώνων. Το γιαούρτι είναι άλλωστε φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και μπορεί να προσφέρει αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα και ενυδάτωση που θρέφει το δέρμα. 

Yoghurt Coolin Gel KORRES

Το συστατικό αυτό συνδυάστικε με πανθενόλη, βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια για να δημιουργήσει τα νέα αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα. Προϊόντα χωρίς σιλικόνες (που είναι μη βιοδιασπώμενες) και χωρίς φίλτρα επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, πρόκειται για μία συλλογή που αφορά την προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση όλο το χρόνο και προσφέρει ευρύ φάσμα προστασίας UVA-UVB.

Όσο σημαντική είναι η υγεία της επιδερμίδας μας όμως, άλλο τόσο σημαντική είναι και η ασφάλεια του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ειδικά σε μια χώρ όπως η Ελλάδα που διαθέτει τόσο υπέροχα νερά, θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στην προστασία των θαλασσών. Η KORRES εστιάζει στη βελτίωση της υγείας του πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου και συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Reforest Aegean Seas
Reforest Aegean Seas © Margarita Nikitaki

Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.

Η νέα αντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι περιλαμβάνει:

KORRES Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος
Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος

KORRES Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου
Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου

KORRES Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου
Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου

KORRES Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα
Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα

KORRES Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου
Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου

KORRES Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών
Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

KORRES

Η KORRES και το LOOKmag σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα σετ 4 προϊόντων από τη νέα αντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι. Για να τα διεκδικήσετε, ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα του LOOKmag στο Instagram.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice