Η Δανάη Μπάρκα στην καμπάνια του Dove

Τι σκέφτεσαι πρώτα όταν ακούς τη λέξη «κορώνα»;

Η αληθινή καμπάνια του Dove στην Ελλάδα "What Happened to Care?" μάς θυμίζει τη σημασία της προσωπικής φροντίδας
  • A-
  • A+
Dove "What Happened to Care?", η καμπάνια που υπενθυμίζει τη σημασία της προσωπικής φροντίδας και εμπνέει τις γυναίκες να την εντάξουν ξανά στην καθημερινότητα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τις λέξεις «κορώνα», «μάσκα», «γάντια», «μέτρα»; Η πραγματικότητα των τελευταιών μηνών οδήγησε τη σκέψη μας σε ζοφερούς συνειρμούς που μονοπωλούν την καθημερινότητά μας. Τι κρίμα να ακούς κορώνα κι αντί για παραμύθια και πριγκίπισσες, να σκέφτεσαι virus.

Το Dove κυκλοφόρησε μια νέα, αληθινή και συγκινητική καμπάνια (#WhatHappenedToCare) που έχει στόχο να υπενθυμίσει στις γυναίκες τη σημασία της προσωπικής φροντίδας και να τις εμπνεύσει να την εντάξουν ξανά στην καθημερινότητά τους. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν αληθινές γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, μακριά από κανόνες και στερεότυπα. 

Dove - What Happened to Care?

Ξεχάσαμε πόσο όμορφα νιώθουμε όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας, όταν τους προσφέρουμε τη φροντίδα που αξίζει. Μήπως είναι ώρα να αρχίσουμε να του δίνουμε ξανά σημασία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχεις μακριά μαλλιά; Αναβάθμισε το χτένισμά σου πανεύκολα
Έχεις μακριά μαλλιά; Φέτος φτιάξε κοτσιδάκια
Back to top