Πασαρέλα Valentino FW20/21
© Getty Images/ Pascal Le Segretain

Ο Valentino θα κυκλοφορήσει σύντομα σειρά μακιγιάζ

Τον Αύγουστο του 2021 θα είναι διαθέσιμη παντού
  • A-
  • A+
Valentino Beauty: Ο οίκος Valentino κυκλοφορεί τη δική του σειρά προϊόντων μακιγιάζ.

Ο οίκος Valentino ξέρει να εντυπωσίαζει σε κάθε fashion show τόσο με τις παραμυθένιες haute couture δημιουργίες του, όσο και με το μακιγιάζ που επιλέγει για τα μοντέλα του. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να ενθουσιαστούμε όταν μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει επιτέλους τη δική του σειρά προϊόντων μακιγιάζ. Η Valentino Beauty θα διαθέτει foundation σε 40 αποχρώσεις, 50 κραγιόν και «πειραματικά» προϊόντα ματιών.

«O Pierpaolo Piccioli, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino, παρουσιάζει το όραμά του για την ομορφιά σύμφωνα με την εποχή στην οποία βρισκόμαστε, φέρνοντας την προσωπική του αισθητική όπου τα συναισθήματα, τα όνειρα και η ατομικότητα είναι σημαντικά. Η Valentino Beauty είναι ανθρώπινη ομορφιά, ένα couture μακιγιάζ ανοιχτό σε όλα τα φύλα, τις ηλικίες και τους πολιτισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη συλλογή μακιγιάζ που κυκλοφορεί ο οίκος, παρόλο που στον τομέα της ομορφιάς τα αρώματά του είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Από το πρώτο του άρωμα που κυκλοφόρησε το 1978 μέχρι το Voce Viva με πρόσωπο τη Lady Gaga που είδαμε το 2020. Η σειρά Valentino Beauty θα παρουσιαστεί στις 31 Μαΐου στο Selfridges Department Store στο Λονδίνο, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκρι μαλλιά
Τι να κάνεις με τις γκρι ή λευκές τρίχες στα μαλλιά σου
Γυναίκα που τρώει πρωινό
Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να χάσεις τα κιλά του Πάσχα;
Back to top