Burberry Hero: Ένα άλογο κι ένας ιδρωμένος άντρας σε διαφήμιση

Το πρώτο άρωμα που υπογράφει ο σχεδιαστής του βρετανικού οίκου, Ρικάρντο Τίσι και πρωταγωνιστεί (εκτός από το άλογο) και ο Άνταμ Ντράϊβερ

Το νέο άρωμα του Burberry Hero έχει γίνει viral λόγω του διαφημιστικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον ηθοποίο Άνταμ Ντράιβερ κι ένα άλογο.

Μια παραλία ερημική κι ένας αγώνας ταχύτητας ανάμεσα στον Άνταμ Ντράιβερ κι ένα άλογο. Θα παρατρέξουν μέχρι το πρώτο κύμα κι έπειτα θα βουτήξουν. Υπό τους ήχους του Two Weeks της FKA Τwigs και τη σκηνοθετική οδηγία του Jonathan Glazer, ο Adam κολυμπά δίπλα στο άλογο και από τα υποβρύχια πλάνα σημειώνουμε την ομοιότητα στις κινήσεις τους, στο σχήμα των σωμάτων τους. Ο Άνταμ στροβιλίζεται, στον βυθό οι κινήσεις του αλόγου και του ηθοποιού μπλέκονται, γίνονται ένα. Το τελικό πλάνο μας αφήνει με μια απορία: έγινε κένταυρος ο Ντράιβερ;
«Ο αινιγματικός και περιπετειώδης Adam Driver στη μαγευτική ομορφιά της φύσης, αναζητά την ελευθερία και τον προσωπικό μετασχηματισμό που δε συγκρατείται πλέον από προκαταλήψεις», αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου. Αφήστε, κατάλαβα, έγινε κένταυρος στην ακροθαλασσιά.
Είναι το πρώτο άρωμα που υπογράφει ο σχεδιαστής του βρετανικού οίκου, Ρικάρντο Τίσι. «Είμαι ενθουσιασμένος που δούλεψα με τον Άνταμ για να ενσαρκώσει το Hero για τον οίκο μας μπορεί να εκφράσει τον ορισμό της αρρενοπώτητας σήμερα: η δύναμη μπορεί να είναι υπονοούμενη και τα συναισθήματα να ενδυναμώσουν. Ο ιδρυτής του οίκου, Τhomas Burberry, ήταν ένας άνδρας που τίμησε αυτήν την ισορροπία χρησιμοποιώντας ένα δυνατό και ρομαντικό άλογο για λογότυπο και δημιουργώντας το ήθος του brand που εξακολουθεί να εμπνέει», θα πει ο ίδιος. Το άρωμα δεν κυκλοφορεί ακόμη αλλά υπάρχει η δυνατότητα να το προπαραγγείλεις. Με άλλα λόγια, δεν το μυρίζεις αλλά μπορείς να το δεις.
Αυτό που βλέπεις είναι ότι ο Ντράιβερ είναι στην καλύτερη φόρμα που τον έχεις δει ποτέ φορώντας το παντελόνι του Kylo Ren από το Star Wars, στο σίκουελ του οποίου πρωταγωνίστησε το 2015. Στις εικόνες που τράβηξε ο Μάριο Σορέντι, καταφέρνει να συλλάβει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Τα σχόλια στα social πολλά. Άλλα είναι αστεία, όπως το tweet «ένα άλογο κι ένας ιδρωμένος άντρας σε διαφήμιση αρώματος: καλά θα πάει αυτό». «Αdam Driver VS Adam Swimmer», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του έτερου ηθοποιού, David Schwimmer. Άλλα αποθεωτικά για εκείνον, την εμφάνισή του, την επιλογή του οίκου. Άλλα πάλι αποθεώνουν τις κινηματογραφικές επιλογές καθώς πρωταγωνιστεί μαζί με τη Lady Gaga, τον Pacino, τον Jared Leto στη μεταφορά της ζωής του Maurizio Gucci «House of Gucci», την οποία σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου. 

Νέο άρωμα Burberry Hero με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σράιβερ κι ένα άλογο.
Νέο άρωμα Burberry Hero με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σράιβερ κι ένα άλογο.

BURBERRY HERO - THE NEW FRAGRANCE FOR MEN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice