Οι τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο 2021

Αυτά είναι τα σχέδια που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Νύχια: Τα σχέδια και τα trends που θα κυριαρχήσουν τους φθινοπωρινούς μήνες του 2021.

Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει φθινόπωρο μιας και δεν έχουμε δει ακόμα βροχές, όμως ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες ζακέτες και τα μακρυμάνικα, οπότε νιώθουμε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τη νέα εποχή. Με τη νέα σεζόν έρχονται και νέες τάσεις σε ρούχα, μακιγιάζ, μαλλιά και φυσικά... νύχια. Τα πρώτα φθινοπωρινά σχέδια ξεκίνησαν να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους στο Instagram. Δες τα, διάλεξε το αγαπημένο σου και πήγαινε στην μανικιουρίστα σου αποφασισμένη!

Λεοπάρ
Σε ποιον δεν αρέσει και σε ποιον δεν ταιριάζει λίγο λεοπάρ; Αυτή τη χρονιά όμως το λεοπάρ γίνεται γεωμετρικό ή κρύβεται στις λεπτομέρειες. Κάνε χωρίσματα στο νύχι σου με μαύρες γραμμές, είτε κάθετα είτε διαγώνια και βάψε λεοπάρ μόνο ένα μέρος του νυχιού, αντί για όλο.

 

 

Φύλλα χρυσού
Τα μεταλλικά είναι εξίσου αγαπημένες επιλογές για το μανικιούρ το φθινόπωρο ή το χειμώνα. Απλά τώρα αποκτούν πιο μίνιμαλ στιλ. Επίλεξε nude βάση σε ροζ ή μπεζ απόχρωση και δώσε ένταση με φύλλα χρυσού (ή άλλου μεταλλικού χρώματος).

 

 

Χακί
Το χακί είναι το νέο μαύρα για τα νύχια. Είναι ωραίο, σύγχρονο και όλος παραδόξως αρκετά ουδέτερο οπότε ταιριάζει με τα πάντα. Δοκίμασέ το σε μονόχρωμο ή με μπεζ γαλλικό.

 

 

Συνδυαστικά
Αυτό το trend εμφανίστηκε πριν σχεδόν δύο χρόνια και θα μείνει για πολύ ακόμα. Το μόνο που αλλάζει είναι οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την εποχή. Είτε με χρώμα σε όλο το νύχι, είτε με γαλλικό, τσέκαρε τις αποχρώσεις στις φθινοπωρινές παλέτες και διάλεξε. Μπλε, καφέ, πράσινο, μπεζ, ταμπά, εκρού, όλα πάνε με όλα, δεν μπορείς να κάνεις λάθος.

 

 

Ουδέτερα
Η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι ένα απαλό, ουδέτερο χρώμα σε μπεζ ή ροζ που αναδεικνύει το σχήμα των νυχιών σου και τα δάχτυλά σου χωρίς να «φωνάζει». Όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν για πιο σικ εμφανίσεις.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice