Τα 4 κορυφαία beauty trends του 2022 που είδαμε στις πασαρέλες

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ και στα χτενίσματα για την επόμενη σεζόν

Τέσσερις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα της επόμενης άνοιξης όπως παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας.

Τα σόου στις διάφορες Εβδομάδες Μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022 προοικονομούν μια συναρπαστική σεζόν. Πέρα από τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων στην πλειοψηφία τους ήταν τολμηρά, αντισυμβατικά και καινοτόμα.

Βέβαια, καθώς δεν υπάρχει παρθενογένεση ούτε και στο μακιγιάζ ή τα χτενίσματα, είδαμε να αναβιώνουν τάσεις από τα 00s, το περιβόητο Y2k.

Γκλίτερ, γεωμετρικά μάτια και χτενίσματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου ήταν οι κυριότερες τάσεις. Συνοψίζουμε τα πιο δημοφιλή beauty trends που παρουσιάστηκαν και μόλις έρθει η άνοιξη θα δραπετεύσουν από τις πασαρέλες και θα περάσουν στην καθημερινότητα.

Γκλίτερ στο κορμί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blumarine (@blumarine)

Πολλοί οίκοι έδειξαν την αγάπη τους για το λαμπερό δέρμα και το γκλίτερ. Η λάμψη επιτυγχάνεται είτε με αστραφτερά λαδάκια είτε με γκλίτερ ειδικό για το σώμα. Η τάση θυμίζει χρώματα και αισθητική ντίσκο, και κάπως έτσι η ζωή γίνεται πάρτι.

Γεωμετρικό μακιγιάζ στα μάτια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Όλοι οι χάρτες και όλες οι πυξίδες της μόδας δείχνουν έντονες σκιές και γεωμετρικά, αιχμηρά σχήματα στα μάτια με eyeliner. Η τάση ξεκίνησε από το φετινό καλοκαίρι και θα επεκταθεί και στο επόμενο. Είδαμε πράσινες και μπλε σκιές, μεταλλικά βλέμματα και έντονες γωνίες.

Λαμπερά, σινιέ μαλλιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Αρκετοί ήταν οι σχεδιαστές που παρουσίασαν απλά αλλά λαμπερά και σινιέ χτενίσματα στις πασαρέλες τους. Κάποιοι επέλεξαν το wet look, άλλοι κόλλησαν τα μαλλιά με προϊόντα στο κεφάλι ώστε να μην πετάει ούτε τρίχα, άλλοι έδειξαν κούτελο σε όλο του το μεγαλείο. Κοινώς για την επόμενη άνοιξη ξεχάστε τα φυλλαριστά και ανέμελα χτενίσματα και μαζέψτε τα μαλλιά σας για να φανεί η ομορφιά σας.

Χωρίστρα στη μέση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Ακούς για χωρίστρα στη μέση και σκέφτεσαι τα παιδικά και εφηβικά μακριά μαλλιά σου. Αν και φαίνεται απλό και άχαρο χτένισμα, στην πραγματικότητα είναι το απόλυτο πλαίσιο για το πρόσωπο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice