Precious Rituals: Η πρώτη vegan σειρά προϊόντων της Kiko Milano

Προϊόντα υψηλής απόδοσης με επιρροές από την Ινδία για απόλυτη προσωπική περιποίηση

Kiko Milano: Η νέα σειρά vegan προϊόντων, Precious Rituals, αλλάζει τον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας, του προσώπου, των ματιών και των χειλιών.

Κάθε γυναίκα οφείλει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και να απολαμβάνει την περιποίησή της μέσα από μια προσωπική ιεροτελεστία. Εμπνευσμένη από τις ολιστικές θεραπείες της Ayurveda, η Kiko Milano δημιούργησε την πρώτη vegan συλλογή προϊόντων που ακολουθούν το σύγχρονο τρόπο ζωής και στοχεύουν στην απόλυτη προσωπική περιποίηση. Ευκαιρία να απολαύσεις τον χρόνο που ξοδεύεις χαρίζοντας στο σώμα και το πνεύμα σου αισθησιακές υφές και εξαιρετικές συνθέσεις. Η limited edition συλλογή «Precious Rituals» είναι διαθέσιμη στο www.kikomilano.gr και στα φυσικά καταστήματα

Κοπέλα με γυμνή πλάτη και ζωγραφισμένο mandala με κραγιόν

Το Ritual περιποίησης της επιδερμίδας

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ένα αναζωογονητικό ντους με το Ginger Scent Vegan Body Scrub που ξυπνάει τις αισθήσεις. Αρωματισμένο με τζίντζερ και εμπλουτισμένο με μείγμα αμυγδάλου και σησαμέλαιο, εκχύλισμα moringa oleifera και εκχύλισμα centella asiatica, συστατικά ιδανικά για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια με το Gentle Vegan Face Cleansing Oil και τα επαναχρησιμοποιούμενα Reusable Make Up Remover Cotton Pads καθαρίζεις το πρόσωπο και με το Exfoliating Facial Brush,  ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις, κάνεις απολέπιση και τονώνεις το δέρμα. Λίγες σταγόνες Radiant Vegan Serum, αρκούν να ξυπνήσουν και να προσφέρουν θρέψη στην επιδερμίδα. Ολοκλήρωσε το τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας σας με το Vegan Solid Scent, με άρωμα περγαμόντου και πατσουλί.

Κοντινό πλάνο σε γυναικείο πρόσωπο που κρατάει παλέτα σκιών δίπλα στα μάτια

Το Ritual του προσώπου

Δημιουργείς μια φυσικά φωτεινή βάση με το Face Brush & Blender και εφαρμόζεις το Velvet Flawless Vegan Foundation με εκχύλισμα ροδιού και άρωμα τσαγιού. Ενυδατικό και μεταξένιο στην υφή, προσφέρει μεσαία κάλυψη. Στη συνέχεια, με το Hydrating Vegan Concealer εμπλουτισμένο με αλόη καλύπτεις τυχόν ατέλειες και προσαρμόζεις την κάλυψη. Προσθέτεις χρώμα με μια τριάδα προϊόντων σε σκόνη με εκχύλισμα σαφράν: το Long Lasting Vegan Blush με άρωμα τριαντάφυλλου στα ζυγωματικά, το Long Lasting Vegan Bronzer με άρωμα κανέλας στο κάτω μέρος των ζυγωματικών, τη μύτη και τους κροτάφους και το Long Lasting Vegan Face Highlighter με άρωμα λευκού τσαγιού για να τονίσεις τα δυνατά χαρακτηριστικά σου.

Συσκευασίες μάσκαρας ανοιχτές ακουμπισμένες σε τραπέζι

Το Ritual των ματιών

Aπαλά, γήινα χρώματα για τα μάτια, με μία πινελιά απαλής λάμψης. Απόκτησε μοναδικό εφέ με το Vegan Duo Eye Primer & Eyeshadow, εφαρμόζοντας το primer στο κινητό βλέφαρο πριν την τοποθέτηση της λαμπερής σκιάς. Δώσε βάθος στο βλέμμα με την Vegan Eyeshadow Harmony Palette και ένταση με το Long Lasting Vegan Eyeliner. Στη συνέχεια, εστίασε στο κάτω βλέφαρο αντλώντας έμπνευση από ινδικές επιρροές, δημιουργώντας μία γραμμή με το Vegan Eyeliner & Kajal. Η Volume & Length Effect Vegan Mascara με θρεπτικές και περιποιητικές ιδιότητες για τις βλεφαρίδες σας, προσφέρει εφέ όγκου και μήκους, με διάρκεια έως και 36 ώρες! Ολοκλήρωσε καθορίζοντας τα φρύδια με το Vegan Brow Pencil και χτένισε με το Lash & Brow Vegan Serum για θρέψη και ενδυνάμωση.

Προϊόντα περιποίησης ακουμπισμένα σε τραπέζι

Το Ritual των χειλιών

Φρόντισε τα χείλη με τα ειδικά σχεδιασμένα Shine & Care Vegan Lip Balm, εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ, βούτυρο μάνγκο, βούτυρο σοκολάτας και άρωμα βανίλιας. Για ένα απαλό φιλμ χρώματος που ενισχύει τον φυσικό τόνο των χειλιών σας. Αν θες ένταση στα χείλη, επίλεξε το Vegan Matte Lip Stylo, με άρωμα άνθους ρυζιού και εκχύλισμα ροδιού για πλούσιο, σταθερό χρώμα όλη την ημέρα.

Προϊόντα περιποίησης ακουμπισμένα σε τραπέζι

Οι τελετουργίες ολοκληρώθηκαν. Πάρε μερικές βαθιές, αργές αναπνοές και απόλαυσε τη στιγμή της απόλυτης ηρεμίας πριν ξεκινήσει η μέρα σου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice