Ο Chella Man.
Chella Man/ Instagram
Beauty

Chella Man: Το πρώτο τρανς μοντέλο σε καμπάνια του YSL

«Οι ουλές από την χειρουργική μου επέμβαση θα μου θυμίζουν πάντα την απελευθέρωση και τη σύνδεση με το σώμα μου».

Chella Man: Το πρώτο τρανς μοντέλο που γίνεται πρόσωπο καμπάνιας της YSL Beauty

Το μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβιστής Chella Man γράφει ιστορία μιας και γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο της YSL Beauty.

Πρόκειται για μια συνεργασία του Chella Man με την YSL Beauty, για την καμπάνια Nu Collective, όπου influencers της Gen Z στηρίζουν και προωθούν μια «καθαρή και βιώσιμη» υβριδική σειρά μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο που δημοσίευσε ο Chella Man στον λογαριασμό του στο Instagram, περιγράφει την εμπειρία του σχετικά με την χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί. «Πάντα βίωνα έντονη δυσφορία λόγω του φύλου μου – το μυαλό μου δεν μπορούσε να συνδεθεί με το σώμα μου. Η χειρουργική επέμβαση με έκανε να νιώσω το σώμα μου σαν το σπίτι μου και οι ουλές μου στο στήθος και πίσω από τα αυτιά μου, θα μου θυμίζουν πάντα αυτή την απελευθέρωση».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chella Man (@chellaman)

 

Ο Chella Man, που είναι κωφός, εξηγεί πως «όταν δεν έχω κάποιο άλλο μέσο για να εκφράσω τι νιώθω με λέξεις, η τέχνη ήταν και είναι εκεί για εμένα. Οι ουλές μου με έχουν κάνει αυτόν που είμαι. Είναι η υπογραφή μου».

Το μοντέλο εμφανίζεται στο βίντεο φορώντας κοσμήματα από τη σειρά του Beauty of Being Deaf, η οποία έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Μάιο. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι σχεδιασμένη για να βοηθά κωφούς και βαρήκοα άτομα να αισθάνονται καλύτερο έλεγχο στο σώμα τους.

Ο Chella Man, που είναι μόλις 22 χρονών, ήρθε στο προσκήνιο το 2017, καθώς κατέγραφε και δημοσιοποιήσε τη φυλομετάβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια YSL Beauty’s Nu εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice