Η σουπερσταρ Lisa λανσάρει την πρωτη της συλλογή καλλυντικών σε συνεργασία με την MAC
© MAC
Beauty

Η superstar Lisa στη συνεργασία της χρονιάς με την MAC

Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα gift set 7 σουπερ-glam προϊόντων.

H MAC λανσάρει την πρώτη συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Πρέσβειρά της, LISA των BLACKPINK (LISA Manobal): MAC x L.

Δεξιοτεχνία, δημιουργικότητα, αυτοέκφραση, επαγγελματική εξειδίκευση, ενδυνάμωση, πρωτοπορία, υπέρβαση ορίων, αυθεντικότητα, παγκόσμια σύνδεση: όλα τα χαρακτηριστικα για τα οποία φημίζονται, τόσο η MAC όσο και η LISA των BLACKPINK (LISA Manobal).

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε μαζί», αναφέρει η LISA μιλόντας για τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τη συλλογή MAC x L. «Λατρεύω το γεγονός οτι η MAC μου έδωσε τη δημιουργική ελευθερία να δώσω ζωή στη δική μου σειρά μακιγιάζ! Για εμένα αυτό είναι ένα όνειρό που έγινε πραγματικότητα».

Η διεθνής star LISA έχει πάνω από 60 εκατ. followers στο Instagram, γεγονός που αποδεικνύει την επιρροή της στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα. Μια εξωφρενικά ταλαντούχα ράπερ και χορεύτρια (οι κινήσεις της είναι τόσο μαγευτικές όσο και η σκηνική της παρουσία), ανεπιτήδευτα γοητευτική, έμφυτα κομψή, με αυτοπεποίθηση και χαρισματικότητα, η φήμη της LISA συνοδεύεται από μια ασύγκριτη αυθεντικότητα. Η απόλυτη ενσάρκωση της εκλεπτυσμένης ομορφιάς και του πάθους της LISA για το μακιγιάζ, είναι η συλλογή MAC x L που δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές των εμβληματικων looks της με μια γκάμα προϊόντων που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ίδια. Η συλλογή περιέχει νέες αποχρώσεις και αγαπημένες συνθέσεις, οι οποίες επιτρέπουν τόσο τη δημιουργία ενός cool, off-duty καθημερινού μακιγιάζ, όσο και ενός απόλυτα λάμπερού look για τη σκηνή.

«Αυτή τη σεζόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας σαγηνεύσουμε με την πρώτη, συλλεκτική συλλογή MAC x Lλέει η Regan Rabanal, M·A·C Education Director, APAC. «Σχεδιασμένη από την ίδια τη LISA, αυτή η συλλεκτική συλλογή διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση αυτά τα Χριστούγεννα! Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε το look της LISA με αποχρώσεις που φοριούνται τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ!»

Η σουπερσταρ Lisa λανσάρει την πρωτη της συλλογή καλλυντικών σε συνεργασία με την MAC
© MAC

Για τη LISA, ούσα μια star που αισθάνεται πολύ άνετα με τον εαυτό της, ήταν σημαντικό μέσα από αυτή τη συλλογή να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να είναι εξίσου σίγουροι για τον εαυτό τους: η MAC x L συλλογή δημιουργήθηκε με καλλιτεχνικό πάθος και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές και όλα τα φύλα. Για παράδειγμα, η LISA εξηγεί ότι «ήθελε η παλέτα σκιών ματιών MAC x L να είναι μια ποικιλόμορφη σειρά που μπορεί αβίαστα να δημιουργήσει φυσικά, απαλά και sexy looks για κάθε μέρα - ή και λαμπερά looks για μια βραδινή έξοδο, με μια τολμηρή ισορροπία από ματ, λαμπερές και glitter αποχρώσεις». Τα lip looks, επίσης, ταιριάζουν σε όλους, καθώς «φρόντισα να υπάρχει μια απόχρωση για όλους με ένα μείγμα χρωμάτων και τόνων που προσωπικά αγαπώ», προσθέτει. «Το Powder Kiss Liquid Lipcolour είναι το μόνο που χρησιμοποιώ στη σκηνή και στα βιντεοκλίπ μου, έχει διάρκεια και είναι πολύ άνετο στη χρήση», αποκαλύπτει η LISA. «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τις τρεις ολοκαίνουργιες αποχρώσεις που δημιούργησα και ονόμασα - Rhythm 'N' Roses, Swoon For Blooms και Pink Roses».

Όσον αφορά τις συσκευασίες, η LISA έντυσε τη συλλογή της όπως και τον εαυτό της: πρωτότυπα, έντονα και εντυπωσιακά. «Επέλεξα το μωβ και το glitter ως κύρια στοιχεία για να δώσω μια μοντέρνα και λαμπερή αίσθηση», εξηγεί η LISA. «Φυσικά, η υπογραφή μου στη συσκευασία έπρεπε να είναι σε ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα - το κίτρινο! Αλλά αντί για ένα συμβατικό κίτρινο, επέλεξα μια neon απόχρωση η οποία παραπέμπει στα neon φώτα, δίνοντας μια χαλαρή, hip-hop και urban ατμόσφαιρα στη συλλογή». Προσθέτει ο Rabanal, «οι θαυμαστές θα λατρέψουν αυτό το λαμπερό σχέδιο και την ανάγλυφη neon κίτρινη υπογραφή– πρόκειται για ένα πραγματικά συλλεκτικό αντικείμενο!»

Η σουπερσταρ Lisa λανσάρει την πρωτη της συλλογή καλλυντικών σε συνεργασία με την MAC
© MAC

«Παράλληλα με τα νέα προϊόντα που δημιούργησα, επέλεξα και κάποια από τα πιο αγαπημένα μου μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής απόδοσης της MAC», λέει η LISA. Προσθέτοντας  το Powder Blush στην απόχρωση Melba και δύο Brushstroke 24-Hour Liners στις αποχρώσεις Brushblack και Brushbrown για τη δημιουργία του χαρακτηριστικoύ μακιγιάζ ματιών της. «Το Brushstroke 24-Hour Liner και η παλέτα σκιών MAC x L είναι τα must-haves μου για τη δημιουργία του εμβληματικού look της LISA!» αναφέρει ο Rabanal. Επιπλέον - υπάρχει ένα δώρο με τη κάθε αγορά, για να μεταφέρετε τα αγαπημένα προϊόντα της LISA και τις limited-edition δημιουργίες της. Η θήκη κραγιόν είναι λαμπερή όπως και η LISA - και μπορεί να προσαρμωστεί στο προσωπικό σας στιλ. «Δώστε προσοχή στο πακέτο με αυτοκόλλητα και διακοσμήστε τα MAC x L προϊόντα αλλά και την trendy θήκη με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα», λέει η LISA.

Η σουπερσταρ Lisa λανσάρει την πρωτη της συλλογή καλλυντικών σε συνεργασία με την MAC
© MAC

Όπως αρμόζει στα απαιτητικά πρότυπα μιας συνεργασίας μεταξύ μίας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδας και μιας διεθνούς εταιρείας, ήταν ζωτικής σημασίας τόσο για τη LISA όσο και για την MAC αυτή η συλλογή να χαρακτηρίζεται από προσωπικές πινελιές. Όπως λέει η LISA, «μαζί με την ομάδα δώσαμε ενέργεια και προσοχή στη λεπτομέρεια σε αυτή τη συλλογή! Διοχέτευσα το ίδιο πάθος, τη χαρά και τη δημιουργικότητα που δίνω στη δημιουργία μουσικής και στη δημιουργία αυτής της συλλεκτικής συλλογής για τους θαυμαστές μου». Αυτό άλλωστε είναι εμφανές σε όλες τις χαριτωμένες πινελιές της LISA που κοσμούν τη συλλογή, από την παλέτα σκιών MAC x L - στην οποία ορισμένες μάλιστα από τις αποχρώσεις σκιών είναι «εμπνευσμένες από τις λατρεμένες μου γάτες και την αγαπημένη μου γεύση παγωτού με ονόματα όπως Leo, Louis, Lily, Milk Tea Ice Cream και Candy Rapper», όπως εξηγεί η LISA - μέχρι το Extra Dimension Skinfinish στην αγαπημένη χρυσή απόχρωση της LISA, τώρα αποκλειστικά με ανάγλυφο άνθος Εdelweiss (το αγαπημένο της λουλούδι). Όλες αυτές οι λεπτομέρειες καθιστούν τη συλλογή MAC x L την πιο πολυπόθητη συλλογή για τους θαυμαστές της LISA, φέρνοντάς τους πιο κοντά στον κόσμο της. «Αυτή η συνεργασία στο μακιγιάζ θα είναι σίγουρα το πιο περιζήτητο εισιτήριο για τη φετινή περίοδο των εορτών και σίγουρα θα εξαντληθεί εν ριπή οφθαλμού!» λέει ο Rabanal.

Όπως καταλήγει η LISA, «Ελπίζω να αγαπήσετε τα προϊόντα όσο κι εγώ και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης του κόσμου μου και όλων των αγαπημένων μου στοιχείων!

Μεγάλος διαγωνισμός!

H ATHENS VOICE και η MAC σας χαρίζουν 1 gift set 7 προιόντων. Ακολουθήστε το LOOKmag στο Instagram και δείτε πώς μπορείτε να το κερδίσετε. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).
 
Μεγάλος διαγωνισμός: κερδίστε προϊόντα MAC

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice