After Tea Experience από τη νέα σειρά Rêve de Thé της Nuxe

Αφήστε τις αισθήσεις να ξυπνήσουν με τη νέα σειρά σώματος Rêve de Thé με φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού.

Nuxe: After Tea Experience από τη νέα σειρά Rêve de Thé με φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού είναι γνωστές χιλιάδες χρόνια και όλοι όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της ομορφιάς ξέρουν ότι το φαρμακευτικό αυτό φυτό είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών. Γι' αυτό άλλωστε το επέλεξε η NUXE για τη νέα της σειρά προϊόντων περιποίησης Rêve de thé που υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση και ολική φροντίδα.  

Καλλυντικά προϊόντα NUXE Rêve de Thé

Το εκχύλισμα που εμπεριέχεται στη σειρά χρησιμοποιεί μία φιλική προς το περιβάλλον Made in France βιοτεχνολογική διαδικασία: βοτανικά κύτταρα εμπλουτισμένα με ενεργά μόρια πολλαπλασιάζονται από ένα μικρό κομμάτι του φυτού και έπειτα, διαλυμένα σε μικρά κομμάτια, απελευθερώνουν τα οφέλη τους ενισχύοντας την επιδερμίδα και βελτιώνοντας την ικανότητά της να συγκρατεί το νερό. 

Καλλυντικά προϊόντα NUXE Rêve de Thé

Παράλληλα, το άρωμα Rêve de thé προσφέρει ατελείωτες στιγμές αισθησιακής ευεξίας. Η αρωματοποιός Irène Farmachidi συνέθεσε για τη δημιουργία του φρέσκια νότα πράσινου τσαγιού, με αφρώδεις και μελαγχολικές νότες από ραβέντι και μια αίσθηση μόσχου με μια υπόνοια ξύλου. Η σειρά περιλαμβάνει 6 προϊόντα περιποίησης σώματος: αφρόλουτρο, scrub, γαλάκτωμα 24ωρης ενυδάτωσης, αποσμητικό, κρέμα σύσφιξης, και άρωμα.

Άρωμα NUXE Rêve de Thé

Κρέμα προσώπου NUXE Rêve de Thé

Αποσμητικό NUXE Rêve de Thé

Αφρόλουτρο NUXE Rêve de Thé

Κρέμα σώματος NUXE Rêve de Thé

Απολεπιστικό NUXE Rêve de Thé

FB: NuxeGreece, IG: nuxegreece

Βρείτε τα προϊόντα NUXE στο πιο κοντινό σας σημείο εδώ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice