Κοπέλα απλώνει μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπό της
© Pexels/ RF Studio
Beauty

6 χολιγουντιανές σταρ μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους

Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Priyanka Chopra λάμπουν και σου λένε πώς

Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Priyanka Chopra μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους.

Πόσες φορές έχεις δει κάποια διάσημη και έχεις σκεφτεί «μακάρι το πρόσωπό μου να έδειχνε τόσο λαμπερό»; Αρχικά μην ξεγελιέσαι από τις φωτογραφίες στο Instagram γιατί πολλές φορές περιέχουν φίλτρα, έχουν υποστεί photoshop ή έχουν απλά καθοδηγηθεί από επαγγελματίες φωτογράφους. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες γυναίκες που δείχνουν πραγματικά λαμπερές ακόμα και όταν ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ. Όταν λοιπόν οι ίδιες αποφασίζουν να αποκαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς τους και τα αγαπημένα τους προϊόντα, δεν μπορούμε παρά να ακούσουμε προσεκτικά!

Jennifer Aniston
Η αγαπημένη σε όλους Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια έχει διαχρονικά υπέροχα μαλλιά και σχεδόν αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η ίδια σε μια συνέντευξή της στο Marie Claire UK, δήλωσε ότι το CACI laser κάνει θαύματα στην επιδερμίδα της. «Αγαπώ το CACI laser. Κάποιες φίλες μου και η makeup artist Gucci Westman μου έμαθαν το CACI και τη θεραπεία με κόκκινο led φως. Έχει υπέροχο δέρμα οπότε σκέφτηκα ότι δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω. Πρέπει να δοκιμάζεις συνέχεια νέα πράγματα κι αν αρχίσει να λειτουργεί, τότε τέλεια. Η τεχνολογία που αφορά το δέρμα μας εξελίσσεται πολύ κι αυτό είναι θαυμάσιο».

Gwyneth Paltrow
Εκτός από τα χαλαρωτικά κεριά που μυρίζουν όπως ο κόλπος της, η Gwyneth φαίνεται πώς κρύβει κι άλλους άσους στο μανίκι της. Πρόσφατα ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει την τυπική ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί κάθε βράδυ. «Είναι ένα εκπληκτικός τρόπος να απολεπίσεις το σώμα σου. Παίρνεις την στεγνή βούρτσα και αρχίζεις από τα πόδια και ανεβαίνεις προς το πάνω, «σκουπίζοντας» το σώμα με ελαφριές, σταθερές κυκλικές κινήσεις. Βουρτσίζεις πάντα προς την καρδιά. Είναι καταπληκτικό για την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. Το κάνω κάθε βράδυ πριν κάνω μπάνιο.

Jennifer Lopez
Η καυτή λατίνα πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι το μυστικό για τη δική της λαμπερή όψη δεν είναι άλλο από την ξεκούραση. «Το νούμερο ένα tip είναι να κοιμάσαι πάντα αρκετά. ιδανικά θα ήθελα να έχω 9 με 10 ώρες ύπνου αλλά σε κάθε περίπτωση φροντίζω να είναι τουλάχιστον 8», είπε στο InStyle.

Nicole Kidman
Η χολιγουντιανή σταρ είπε το ίδιο πράγμα που δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να σε συμβουλεύουμε. Το μυστικό για το κατάλευκο δέρμα της να δείχνει πάντα υγιές και λαμπερό είναι το αντηλιακό. «Το σημαντικό για εμένα είναι η προστασία από τον ήλιο γιατί είμαι συνέχεια έξω -λατρεύω να παίζω τένις και να δουλεύω έξω. θα πάω για τρέξιμο και κολύμπι και θέλω να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά προστατεύοντας την επιδερμίδα μου γιατί καίγομαι πολύ εύκολα. Για μένα λειτουργεί άψογα η αντηλιακή προστασία της Neutrogena και ξέρω πολλά γιατί το έχω ψάξει, έχω διαβάσει και έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα πλέον. Χρησιμοποιώ επίσης βιταμίνη C γιατί προσφέρει κάποια προστασία μακροπρόθεσμα».

Priyanka Chopra
Η ινδή ηθοποιός που απέκτησε πρόσφατα παιδί με το σύζυγό της Nick Jonas, ευχαριστεί την οικογένειά της που μοιράστηκε μαζί της γνώσεις πολλών γενεών σχετικά με την ομορφιά. «Έχω δεκάδες μυστικά ομορφιάς και συνταγές που δίνονται από τη μία γενιά στην άλλη και εξακολουθούν να κάνουν μαγικά» δήλωσε μιλώντας στο Byrdie και συμπλήρωσε: «Αγαπώ τις σπιτικές μάσκες. Μια πολύ εύκολη μάσκα που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι και θα βοηθήσει να λάμψει το πρόσωπό σου έχει ως βασικό συστατικό το γιαούρτι. Αν θες να απομακρύνεις τη θαμπάδα ανακάτεψε 1 κουταλιά σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά σούπας βρώμη με 1 κουταλιά γλυκού κουρκουμά. Ανακάτεψε καλά, άπλωσε στο πρόσωπο και άφησέ τη για μισή ώρα. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και απόλαυσε το "θαύμα" σου».

Salma Hayek
Άλλη μία λατίνα στη λίστα που στα 55 της δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν έχει κάνει botox ή γεμίσματα στο πρόσωπό της και θέλουμε να την πιστέψουμε. Οπότε ποιο είναι το μυστικό της; «Χρησιμοποιώ ένα συστατικό που λέγεται "Tepezcohuite" και το οποίο χρησιμοποιούν στο Μεξικό για τους εγκαυματίες επειδή αναπλάθει πλήρως το δέρμα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στις Η.Π.Α. που να χρησιμοποιεί αυτό το συστατικό εκτός από εμάς. Για κάποια από τα συστατικά, όταν τα πήγα σε αμερικανικά εργαστήρια μου είπαν "θεέ μου! Πώς γίνεται να μη το χρησιμοποιεί κανένας άλλος αυτό";».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice