Ο έλληνας make up artist Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director του Hermès Beauty.
© instagram
Beauty

Γρηγόρης Πυρπύλης: Ο νέος creative director του Hermès Beauty

Ο Έλληνας makeup artist που ηγείται πλέον του τμήματος Ομορφιάς του γαλλικού οίκου

Ο έλληνας make up artist Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director του Hermès Beauty.

Creative director και υπεύθυνος για την ανάπτυξη του τμήματος Beauty του οίκου Hermès. Θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο του τμήματος Parfum & Beauté και θα εργάζεται υπό την επίβλεψη του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Hermès. Είναι ο 35χρονος Γρηγόρης Πυρπύλης και είναι Έλληνας.

«Πρόκειται για μια εγκάρσια προοπτική στη δημιουργία προϊόντων για την Hermès beauty. Με ειδικότητα στα χρώματα, στις υφές και στις χειρονομίες που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την Hermès Beauty».

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης έγραψε στο instagram: «Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου @hermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του τμήματος Ομορφιάς. Ένας οίκος που αποτελεί επιτομή της ομορφιάς σε όλες της τις μορφές, με την προσήλωσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας οίκος πραγματικής δημιουργίας και δημιουργικότητας. Είναι η αρχή ενός ταξιδιού όπου κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε εκδοχή ομορφιάς να αποκαλυφθεί και να αποθεωθεί, ένα όραμα ομορφιάς που έχω λατρέψει και διατηρώ από την ημέρα που ανακάλυψα την τέχνη του make up, πριν από 15 χρόνια. Και φυσικά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη νέα μου Hermès οικογένεια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Κάτω από το ποστ έπεφταν βροχή τα συγχαρητήρια κοινών θνητών αλλά και σπουδαίων δημιουργών όπως η Alexa Chung ή η Adele Exarchopoulos.

Να σημειωθεί πως το τμήμα καλλυντικών του Hermès είναι σχεδόν ολοκαίνουργιο. Στην ουσία ξεκίνησε μαζί με τον κορωνοϊό, δηλαδή τον Μάρτιο του 2020. Κραγιόν, πούδρες και βερνίκια νυχιών ήρθαν να προστεθούν στην εξαιρετική γκάμα αρωμάτων του οίκου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice