Ρεαλιστικά beauty hacks για πολυάσχολες μαμάδες

Υπάρχουν τρόποι να δείχνεις περιποιημένη χωρίς να χάνεις χρόνο

3 beauty hacks για μαμάδες: Συμβουλές για την περιποίηση προσώπου, το ντύσιμο και τα αξεσουάρ.

Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί για μήνες κυκλοφορούσα με μαύρα κολάν, αθλητικά παπούτσια και άνετα μπλουζάκια. Δεν δεχόμουν τίποτα άλλο πάνω μου, πέρα από το απλό και όσο γίνεται άνετο στιλ. Τα μαλλιά μου τα είχα στο 90% της ημέρας πιασμένα κότσο και το μακιγιάζ, μου ήταν μια άγνωστη λέξη.

Ας το παραδεχτούμε. Δεν είναι εύκολο να έχεις μικρά παιδιά και να είσαι άψογα ντυμένη, χτενισμένη και μακιγιαρισμένη. Για την ακρίβεια όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν γίνεσαι μαμά.

Όμως! Υπάρχουν τρόποι να δείχνεις περιποιημένη χωρίς να χάνεις χρόνο.

3 beauty hacks που θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση

Μάτια γυναίκας

1. Κάνε eyelash extensions.

Τα extensions βλεφαρίδων ενισχύουν το πρόσωπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες σας: την κλασική τεχνική που επιτρέπει την επιμήκυνση και την τεχνική όγκου που επιτρέπει την ενίσχυση. Θυμηθείτε ότι τα ποιοτικά extensions βλεφαρίδων διαρκούν 3 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα σε γλιτώσει από το καθημερινό μακιγιάζ των βλεφαρίδων σου.

Γυναίκα με μάσκα ομορφιάς

2. Μην ξεχνάς την ενυδάτωση του προσώπου σου.

Όσο κι αν βιάζεσαι, όσο κι αν νιώθεις κουρασμένη η ενυδατική προσώπου πρέπει να είναι προτεραιότητά σου. Δίνει λάμψη στο πρόσωπό σου, το θρέφει ενώ το δείχνει πολύ πιο ξεκούραστο.

Γυναικείο καρό παλτό

3. Επένδυσε στα αξεσουάρ

Μπορεί το κολάν και το φούτερ να είναι ότι πιο άνετο έχει εφευρεθεί για νέες μαμάδες αλλά αν τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ αμέσως αναδεικνύονται και μεταμορφώνουν το συνολικό look. Για παράδειγμα, πάνω από το κολάν και το φούτερ αντί για το κλασικό μαύρο πουπουλένιο μπουφάν, βάλε ένα παλτό σε έντονο χρώμα. Συνδύασε το με μποτάκια αντί για τα αθλητικά σου. Βάλε σκουλαρίκια, ακόμα και ένα αθλητικό καπέλο το οποίο σου δίνει στυλ και σε σώζει από μια bad hair day.

Το να είσαι μαμά σημαίνει ότι δεν έχεις τον ίδιο χρόνο και ενέργεια για να κάνεις ένα πλήρες μακιγιάζ ή να αφιερώσεις πολύ χρόνο στα μαλλιά σου. Ο ρόλος σου είναι διαφορετικός τώρα και έχεις άλλες προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου.

Θέλεις απλά να σου είναι λίγο πιο εύκολο στην τρελή καθημερινότητά σου!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice