Tranoulis Parfums: Αν ψάχνεις για φθηνά αρώματα

Tο cheap & chic είναι άποψη. Tα καλύτερα (φθηνά) αρώματα είναι απομιμήσεις με ωραίο στιλ και ακόμα ωραιότερες τιμές

Πού βρίσκεις φθηνά αρώματα. Το Tranoulis Parfums έχει τις καλύτερες απομιμήσεις αρωμάτων σε ακόμα ωραιότερες τιμές.

Φοράω συνέχεια κολόνια, ακόμα κι όταν είμαι με φόρμα μη-γυμναστικής μέσα στο σπίτι, (όμως) το να φοράς κολόνια σήμερα, πόσο μάλλον άρωμα, είναι ακριβό σπορ. Πριν την πανδημία ανακάλυψα τα Tranoulis Parfums και σώθηκα ως αρωματο-μανής: μία από τις αγαπημένες μου κολόνιες, η οποία είχε φτάσει τα 300 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών και την έβλεπα πια με μισό μάτι, βρέθηκε στο Tranoulis Parfums ως απομίμηση στη σούπερ τιμή των 6 ευρώ. Πήρα ένα μικρό μπουκαλάκι τότε (6 ευρώ είναι το μικρό, για να δοκιμάσεις, μετά είναι των 10 ευρώ, αν σου ταίριαξε και έχεις διάθεση να ξοδευτείς). Μύριζε τόσο ίδια με την «κανονική» κολόνια που ξεγελιόμουν μέχρι και εγώ, με τη μύτη-ανιχνευτή.

Γυναίκα απλώνει ενυδατική κρέμα στον ώμο

Tranoulis Parfums

Να εξηγήσω: είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που μυρίζουν τους άλλους ανθρώπους στο ένα μέτρο, που αναγνωρίζουν κολόνιες και συνδυάζουν μυρωδιές με αναμνήσεις, ή και με ολόκληρα κομμάτια της ζωής τους. Εννοώ, της ζωής μου. Θυμάμαι πώς μύριζε ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι όταν πρωτο-μπήκα, ένα χαλί μόλις γύρισε από το καθαριστήριο (μπλιαχ), πόσο μάλλον ένας ή περισσότεροι άνθρωποι. Μυρίζω τα πάντα πριν τα αγοράσω, από ζαρζαβατικά και ψάρια μέχρι πουκάμισα και κάλτσες. Μια μυρωδιά μπορεί να με φτιάξει ή να με χαλάσει, κι ενώ έχω κόψει το τσιγάρο δεκαπέντε χρόνια… το μυρίζω με νοσταλγία όταν κάθομαι πλάι σε φίλο/φίλη που καπνίζει ακόμα. Με ενοχλεί η τασακίλα, αλλά αυτή με ενοχλούσε κι όταν κάπνιζα – έβγαζα τα μπουφάν στο μπαλκόνι να φύγει η μυρωδιά. Ενώ δεν είμαι τρίχας με τίποτα σχεδόν, είμαι ο βασιλιάς της τρίχας όσον αφορά τις μυρωδιές μιας και προχωράω με τη μύτη μπροστά σαν φοξ τεριέ.

Ξανθιά γυναίκα με κόκκινο κραγιόν κρατάει μπουκάλι Tranoulis Parfums

Tranoulis Parfums

Οι ψεύτικες μυρωδιές δεν μου άρεσαν, δεν είχα φορέσει απομίμηση μέχρι να πέσω πάνω στα Tranoulis Parfums – παρόλο που είχα δοκιμάσει πέντε-έξι. Τώρα έχω βολευτεί και, όταν βλέπω κανονικές τιμές αρωμάτων, τρομάζω: δίναμε κάποτε ένα σωρό λεφτά για κολόνιες και αρώματα, και μπράβο μας. Αλλά οι εποχές αλλάξαν, το cheap & chic είναι της μόδας κατά το «κάνε την ανάγκη φιλοτιμία», και αυτό είναι το σλόγκαν της εταιρείας, «cheap & chic». Μάλιστα έχει βγάλει και δύο δικά του ορίτζιναλ αρώματα, το «Ode» και το «Muse» (byTranoulis) .Η Tranoulis φτιάχνει όλη τη σειρά, body lotion, body butter, shower scrub και κεριά στο ίδιο άρωμα, οπότε έχεις ολόκληρο σπα στο μπάνιο σου με τόσο λίγα λεφτά που είσαι πάρα πολύ χαρούμενο άτομο, εκτός από μοσχοβολιστό (άτομο).

Tranoulis Parfums, Ερμού 36, Σύνταγμα// Ερμού 64, Μοναστηράκι// Λεωφόρος Ηρακλείου 250, Νέα Ιωνία

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice