Πώς να αποκτήσεις τα χείλη της Σκάρλετ Γιόχανσον
Scarlett Johansson © Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Beauty

Πώς να αποκτήσεις τα χείλη της Σκάρλετ Γιόχανσον

Μερικά εύκολα τρικάκια για να «γεμίσεις» τα χείλη σου

Συμβουλές ομορφιάς: Μερικά μυστικά και τρικάκια μακιγιάζ για να δείχνουν τα χείλη σου γεμάτα και σαρκώδη.

Θα ήθελες να έχεις τις χειλάρες της Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά δεν τις έχεις; Κανένα πρόβλημα. Το μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τα στενά, μικρά χείλη σου σε γεμάτα, σαρκώδη και φιλήδονα, έστω και ψευδαισθησιακά. Τώρα πια που ψιλοβγαίνουν οι μάσκες, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τo χαμόγελό μας.

Υπάρχουν μερικά κόλπα και μυστικά που ενισχύουν διακριτικά το μέγεθος των χειλιών μας. Όχι όπως οι ενέσεις, που μας πρήζουν σαν να κουτουλήσαμε σε κυψέλη και ρήμαξαν οι μέλισσες στο τσίμπημα! Ακολουθούν όλα τα στάδια που απαιτούνται ώστε τα χείλη μας να δείχνουν μαγικά και έτοιμα για φίλημα.

1) Πριν κάνουμε το οτιδήποτε απλώνουμε ένα στρώμα balm ως βάση. Όσο πιο ενυδατικό τόσο καλύτερα, και γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το σκάσιμο και γιατί βάζουμε τις βάσεις για τη μεγέθυνση των χειλιών μας.

2) Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα της ροζοπορτοκαλί πούδρας που περιλαμβάνεται σε κάθε σετ contouring. Πέρα από το εφέ του βερύκοκου στα χείλη, το μακιγιάζ θα κρατήσει περισσότερες ώρες.

3) Με ένα πινελάκι παίρνουμε ένα ρουζ σε μορφή κρέμας και χρώματος nude και σχεδιάζουμε γύρω από τα χείλη μια λεπτή σκιά. Μη συγχέουμε αυτή τη γραμμή με τη γραμμή που θα κάνουμε στη συνέχεια με το lip linet. 

4) Κάνουμε ένα ελαφρύ περίγραμμα ακριβώς έξω από το τόξο του έρωτα στο άνω χείλος (στο σημείο κάτω από τη μύτη) και στο αντίστοιχο σημείο του κάτω χείλους. Με τον τρόπο αυτό σβήνουμε το ακριβές σχήμα των χειλιών, που έτσι δείχνουν πιο ζουμερά.

5) Χρησιμοποιούμε ένα πιο σκούρο liner σε σχέση με αυτό που θα προτιμούσαμε. Είτε βγάλουμε το περίγραμμα εκτός των φυσικών ορίων είτε ακολουθήσουμε το σχήμα των χειλιών, το χρώμα του μολυβιού πρέπει να είναι σκούρο, καφέ, μοβ ή μπορδοροδοκόκκινο. Αν δεν διαθέτουμε σκούρο μολύβι, επιστρατεύουμε το μολύβι των φρυδιών.

pexels-karolina-grabowska-7588563.jpg
© Karolina Grabowska / Pexels

6) Μετά το περίγραμμα με το lip liner, έρχεται η ώρα του κραγιόν. Δεν κάνουμε τσιγκουνιές, αλλά βάζουμε μεγάλη ποσότητα φροντίζοντας να γεμίσουμε όλες τις πτυχώσεις των χειλιών.

7) Το gloss και η λάμψη του δίνουν όγκο: όλοι οι makeup artists συμφωνούν σε αυτό. Στο τελευταίο στάδιο του μακιγιάζ κι αφού έχουμε βάλει και κραγιόν, απλώνουμε ένα στρώμα με lip gloss.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice