Γυναικεία χέρια με βαμμένα νύχια και σχέδια λουλούδια
© instagram
Beauty

Η άνοιξη στα νύχια σου! 30 inspo φλοράλ σχέδια για να εμπνευστείς

Ωραία τα παστέλ και τα neon, αλλά σαν τα λουλούδια την Άνοιξη δεν έχει

Nail trends Άνοιξη 2022: Ψάχνεις ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια σου; Δες 15 σχέδια με λουλούδια για το πιο εντυπωσιακό φλοράλ μανικιούρ.

Αν δεν είναι του στιλ σου να τρέχεις σε πάρκα και εξοχές να πιάσεις το Μάη, μπορείς πολύ απλά να φέρεις την Άνοιξη στα νύχια σου με ένα φλοράλ μανικιούρ. Μαργαρίτες για στιλ «μ'αγαπάει-δε μ'αγαπάει», φωτεινά ηλιοτρόπια που σου φτιάχνουν τη διάθεση, πολύχρωμα ανθισμένα μπουκέτα που τραβούν τα βλέμματα, μίνιμαλ μπουμπούκια και άλλα πολλά λουλούδια θα βρεις παρακάτω για να εμπνευστείς -ή και να αντιγράψεις.

Ένα ανοιξιάτικο στεφανάκι
Όσο οι άλλοι φτιάχνουν στεφάνια να κρεμάσουν στην πόρτα εσύ θα στολίσεις το δικό σου στα χέρια, ώστε να το κυκλοφορείς με περηφάνια για πολλές μέρες! Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μαργαρίτα η Μαργαρώ
Είπαμε σε περίπτωση έρωτα μαδάς υπεύθυνα μέχρι να πάρεις τη σωστή απάντηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση φιγουράρεις τα υπέροχο μανικιούρ σου με κάθε ευκαιρία.

 

 

 

 

 

 

Αλά γαλλικά
Διάφανη βάση και λουλούδια ζωγραφισμένα με τέτοιο τρόπο που θυμίζουν γαλλικό μανικιούρ. Υπάρχει κάτι πιο κομψό;

 

 

 

 

 

 

 

 

Με χρώμα
Αν σου φαίνεται υπερβολικό να στολίσεις όλα σου τα νύχια με λουλούδια, διάλεξε ένα φωτεινό ανοιξιάτικο χρώμα για να βάψεις και βάλε λουλούδια μόνο σε ένα ή δύο νύχια, ώστε να σπάει η μονοχρωμία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάτι διακριτικό
Ένα και καλό που λένε. Ένα λουλούδι σε κάθε νύχι ή ένα λουλούδι γενικά στο σύνολο του μανικιούρ. Ο μινιμαλισμός ήταν ανέκαθεν η αδυναμία μας οπότε πώς να πούμε όχι;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε φυσική βάση
Από τα τελευταία nail trends που έχουμε λατρέψει είναι τα σχέδια σε φυσική βάση που δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα αντιθέσεων και κομψότητας. Τα λουλούδια δε θα αποτελούσαν εξαίρεση!

 

 

 

 

 

 

Φύλλο στον άνεμο
Αν προτιμάς κάτι πιο μίνιμαλ χρωματικά μπορείς πάντα να επιλέξεις ως σχέδιο μόνο τα φύλλα, χωρίς το λουλούδι!

 

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice